Barion Pixel

Egy cél, két út

Egy célhoz több út vezet. Az egyik út nagyon hosszú,  száraz sivatagokon át, pihenők, óázisok nélkül. A másik út gyönyörű tájakon, ligeteken át vezet, pihenőkkel, vendégfogadókkal tarkítva. Mindkét úton célba érhetsz. Te melyiket választanád?

Bármely  célunkat ezen a két úton tudjuk elérni. Kitűzhetjük magunk elé az anyagi bőséget. Ehhez indíthatunk egy vállalkozást, és dolgozhatunk feszültségekkel tele, éjt nappallá téve. Aggódhatunk, hogyan fizetjük ki az alkalmazottakat, stresszelhetjük magunkat a növekvő konkurencia miatt, és számos komoly akadályon kell túljutni. Talán azt se tudjuk milyen vállalkozásba, és hogyan fogjunk bele.

Aggódhatunk az egészségünk miatt, és a javulás érdekében kipróbálunk számos diétát, táplálékkiegészítőket, sok- sok pénz elköltve.  Mire kigyógyulunk az egyik betegségből, hamarosan jön egy másik.

Sokszor egyedülállónak érezzük magunkat, és keressük a hozzánk illő társat. Egyre kevésbé bízunk abban, hogy megtaláljuk az Igazit, a lelki társat, a kölcsönös szerelmet. Talán éppen társkeresőkön igyekszünk igazi társra lelni. Néhánynak sikerül, de a többségnek  a csalódás marad, a kudarc élménye. Mások vadul keresik a valóságban, izgatottan bolyonganak az utcán, vagy szórakozóhelyre járnak. Amíg keresgélnek fusztráltnak és reményvesztettnek érzik magukat, kételkedve a találkozás sikerében. 

Nem állítom, hogy a régi út reménytelen, és azon az úton nem lehet pénzt keresni, társra lelni. Mégis sok a “ füstje”. Ez alatt azt értem, mit ér, ha már sok a pénzünk, végre találtunk valakit, ha előtte a negatív érzésektől, a sok feszültségtől, a jövőtől való félelemtől túlságosan is elfáradtunk, közben  szétestek a kapcsolataink, vagy a hajszába belebetegedtünk. Mit ér, ha túl nagy árat fizettünk a célunk eléréséért? Mit ér, ha már nem tudjuk maradéktalanul élvezni a végre elért célt? 

A MÁSIK ÚT

A másik út könnyebb, Szeretetet és szabadságot ad.  A másik úton a célok megteremtését belülről kezdjük el. Mentálisan dolgozunk magunkon, és használjuk a gondolat, a képzelet, az érzelmek erejét, a szív energiáját . Ezen az úton nem vagyunk egyedül. Elengedjük a “görcsöket”, a félelmeket, és megteremtjük a kívánt életünket, mellékhatások nélkül.

Az életem első felében a nehezebb utat “ választottam”, nyertem és vesztettem, de belefáradtam.  Eljött az életemben egy olyan pillanat, amikor azt mondtam, hogy elég volt, befejeztem az örökös küzdelmet. Egy üres tér fogadott, majd hamarosan megnyílt előttem egy másik világ. Meglepődve tapasztaltam, hogy az új módon már nem kell erőlködni, stresszelni, egyszerűen megtörténnek a kívánt események.  Olyan, mintha egy láthatatlan erő nekem dolgozna. Igen, megtanultam “ hátradőlni”, és hagyni, hogy egy magasabb Intelligencia segítsen nekem. Tudom, hogy ez hihetetlen, de igaz!

Erre az útra a hagyományos elme, a logikai gondolkodás azt mondja, hogy lehetetlen, vagy azt, hogy csoda történt. Nincs lehetetlen, sem csoda, csak az elménknek egy új működésmódja, egy tágabb valóság felfedezése, ami bőven túlmutat a logikai gondolkodásmódon.

Erre az útra hívlak Téged is. Miért küzdenél tovább egyedül. Engedj az EGO szorításából, és könnyedén lép át egy másik valóságba. 

A “Tudatos Teremtés a Gyakorlatban” című program hamarosan indul! Bővebb infó, és jelentkezés a programra a következő linkre kattintva található. https://www.vitalgalaxy.hu/tudatos-teremtes-a-gyakorlatban/

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg a barátaiddal!

Shares