Barion Pixel

TUDATOS TEREMTÉS A GYAKORLATBAN!

ALKALMAZD A TEREMTŐERŐ NÖVELÉSÉNEK FORTÉLYAIT

Ismerd fel a saját vágyaid, és valósítsd meg könnyedén!

Több, mint a vonzás törvénye!

A teremtőerő növelés 3 szinten: fizikai, mentális és spirituális dimenziók megfelelő összekapcsolásával

 

Szemléletfejlesztő rendszer

Spirituális szintet is felölelő teljes körű szemléletfejlesztő   rendszer, melynek kulcselemei elsajátíthatóak néhány hét alatt, 7x /3+1/ lépésben.

A modern idők tudatos teremtése!

A régi módszerek már elavultak!

Izgalmas mágikus gyakorlatok

Elemek, és geometriák mágiája. Tudatalatti blokkok felismerése, programozás. Spirituális technikák.

Garantált siker

Gyorsan elsajátítható módszerek, a teremtés 7 szintjének alkalmazásával, körröl körre, lépésről lépésre

A modern idők tudatos teremtése

Az online tanfolyamról

A program jócskán túlmutat a célmeghatározáson.  Nem áll meg a “süket dumánál”, mint sok más program: ” Tűzd ki a célod, bízz magadban, megérdemled, figyelj az egészségedre, a kapcsolataidra, legyél vállalkozó, képes vagy sok pénzt keresni, használd a vonzás törvényét” és így tovább. Az ilyen “részmegoldásokat” kínáló programok a kényelmi zónába tartanak, és hosszú évekig nem történik valójában semmi érdemi előrelépés.

A VitalGalaxy  “Tudatos teremtés a Gyakorlatban” online kurzus azonnal alkalmazható módszerekkel mélyíti el az elméleti ismereteket, utat mutatva a céljaink  tényleges megvalósításának eszközeire is. 

“ Ez az első olyan tanfolyam, amely rendszerszemléletben gondolkodik. A gyakorlatokon keresztül most tapasztaltam meg, hogy a gondolatok valóban teremtő erővel rendelkeznek, és ez teljesen új minőséget adott az életemnek.”

Kovács Anita

Ők már megtapasztalták az elme új működésmódját

Nagyon koszonom a Programot.Tobbet tanultam belole mint az osszes spiritualis es eletjavito konyvekbol,amit eddig az utobbi 30 evben elolvastam.Es most ertettem meg igazabol azokat is. Eletem egyik legjobb dontese,hogy elvegeztem ezt a kurzust. Halas koszonettel,

G.Imola

Vállalkozó

Kedves Zoltán. Köszönöm szépen a programot. nagyon tettszett, jól össze van rakva, már sikerült eredményeket elérnem a célom felé.

B. János

Főiskolai tanuló

Evtizedek alatt szamos mestert kovettem.Mindenbol tanultam valami jot,nagyon hasznos volt,de megis „mokuskerekbe” jartam,korbe-korbe.
Eddig meg nem talalkoztam ilyen jol felepitett, nagy tudason alapulo modszerrel.Pontosan ez az amit evek ota keresek,amire szuksegem van.Szamomra eletmento.

Kocsis Balázs

Jogász

Kinek szól a tanfolyam

Akiknek a tanfolyam szól…

Fedezd fel, mire vagy képes!

A gyorsabb megoldásokra törekvőknek

 Neked ajánlom, ha meguntad már a hiábavaló küzdelmet, és szeretnél  hatékonyabban fejlődni, célt elérni

Ha már eleged van a napi robotból

…és egy merőben új hozzáállást szeretnél megismerni, az elme sokak által ismeretlen, új működésmódját

Akiknek valóban fotosak a saját vágyaik

…és a hagyományostól eltérően, más módon szeretnék megközelíteni a kapcsolatépítés, az egészség, és az anyagiak világát

Válj a saját életed megteremtőjévé

Miért válaszd a Tudatos Teremtés a Gyakorlatban Programot?

Életmód- tanácsadó terapeutaként, és a magánéletemben is a tapasztalatom, hogy az egészség, de az élet bármely területén a legnagyobb teremtő erővel a gondolataink rendelkeznek. A gondolataink hatalmát a mai, gyorsuló világban nem lenne célszerű figyelmen kívül hagyni. A programot a többszörös tesztek alapján az elmúlt évek tapasztalatai alapján állítottam össze.

1

Egyszerű nyelvezet

Az idegen szavakat nélkülöző nyelvezet lehetővé teszi, hogy foglalkozástól, iskolai végzettségtől függetlenül mindenki megértse.

2

A program mentorált

A program sokkal több annál, mint ami egy könyvből elérhető. A folyamatos visszacsatolás hatványozottan elősegíti a felmerülő problék megoldását.

3

Az ősi hagyományok, és a tudományos kutatások

Amikor a hagyományok tapasztalatai és a kvantum fizikai felfedezések találkoznak, a kételyeknek már nincs létjogosultságuk

4

Százak által tesztelve

A VitalGalaxy önfejlesztő rendszer anyagai a visszajelzések alapján az átlagember számára gyorsan alkalmazható keretet képviselnek.

A Program 

Izelítő a Tudatos Teremtés a Gyakorlatban Programból

A célok helyes kitűzésének lépcsőfokai

A mágikus 3+1 lépéses teremtő körfolyamat

 

I
Miért a célok meghatározása az első lépés?

Többlépcsős technikát alkalmazunk, ahol igen rövid idő alatt láthatóvá válik, hogy a belső blokkok felismerésével, milyen átalakuláson mennek végig a kitűzött célok. A zsákutcák elkerülésével felbecsülhetetlen értékű időt takaríthatunk meg.

Spirituális törvények együttes alkalmazása

Kapcsoljunk magasabb fokozatra!

 

I
Gyakorlatba ültetett törvények

A mély mentális megértés az első. A vonzás törvényének tudatos alkalmazását nagymértékben segíti számos szellemi törvény ismerete. Az ok- okozat törvénye, a szinkronicitás elve, a legkisebb erőfeszítés törvénye csak három törvény, amelyeknek alkalmazása a vonzás törvényének gyorsító technikája.

Rezgés- és energiaszintemelés

Életmód.Gondolatok.Spiritualitás

 

I
Minden együtt a nagyobb energiaszintért

Széles a skála: a fizikai tényezőktől, a táplálkozáson, és az idószakos böjtökön, a mozgáson , az energetikai gyakorlatokon át, egészen a spiritualitásig. Ennek a fejezetnek a magvát mégis az energiagyakorlatok, a hanganyagok képezik.

Intuició által vezérelt cselekvés

Az intuitív cselekvés valami egészen más…

 

I
A szív és az elme szinkronizálása

Az intuitív cselekvés a vonzás törvényének a fizikai világban történő megvalósítása. Megtanulásával képesek vagyunk elkerülni a végleteket:  a túlzott passzivítást, a szükségtelen, túlerőltetett cselekvést, valamint nem a célok irányába tett lépéseket.

A korlátozó hiedelmek belső- és külső okai

A tudatalatti blokkok felismerése a kulcstényező

 

I
A tudatalatti programozása

A belső akadályok felismerése nagyon lényeges, de kevés kurzus foglalkozik a külső akadályokkal, amelyek a rezgés- és energiaszintünket visszafogják, megtartva a tudatszint alacsonyabb fokozatain. A “tudattérképen” való felfelé haladásnak esszenciális eleme a külső manipulációk felismerése is. Ne engedjük, hogy mások programozzák az elménket!

GYIK

Gyakran Ismételt Kérdések

Mit kapok, ha jelentkezem a ” Tudatos Teremtés a Gyakorlatban” programra ?

Állandó hozzáférést az online programhoz. Ingyen megkapod a folyamatos frissítéseket. A kurzus ideje alatt a  mentorálást biztosítom. A tanfolyammal együtt jár a zárt Facebook csoporthoz  való csatlakozási lehetőség is. A csoportban, a kurzus feldolgozását kiegészítő információkat kapsz. A kurzus a szöveges információn kívűl videókat, és munkalapokat is tartalmaz.

Hol érhető el a program ?

A program számítógépeden, tableteden, mobiltelefonodon bárhonnan elérhető. A felhasználó neved és a jelszavad megadása után azonnal a könnyen kezelhető oktatófelületre visz a rendszer. Otthonod kényelmében végezhető, rugalmas időbeosztással. A folyamatos kunzultációs lehetőség interneten is biztosított. A hanganyagok letölthetők, így bármikor meghallgathatóak.

Ha nem tetszik a program visszakapom a pénzem?

Ha nem azt kaptad, amire számítottál ,a kezdéstől számított 30 napon belül a teljes összeget visszafizetem.Semmiképpen nem szeretnék csalódott embereket „kitermelni”, mert ebben az esetben éppen én nem érném el a célomat.

Egyszerre megkapom a tanfolyam összes leckéjét ?

A kurzus moduljait a kezdő időpottól fokozatosan teszem elérhetővé a hatékony haladás érdekében. Az egyes leckék elérhetségéről emailben értesítést küldök. Az egyes modulok elvégzése alapozza meg a következő modul gyakorlatsorait.

A tanfolyam vezető

Tanulj képzett szakembertől

 

Rácz Zoltán vagyok, a VitalGalaxy önfejlesztő rendszer létrehozója.

Sok-sok tapasztalaton, hullámhegyeken-és völgyeken vagyok már túl. Számos  módszert kipróbáltam,  a keleti kuktúrák táplálkozási- és bölcseletei rendszereitől az ősi magyar tudásanyagig.

Életem első felében keményen küzdöttem, a másodikban már megtanultam befelé is figyelni. Életem első felében büszke voltam, hogy egyedül is képes vagyok boldogulni. Most már a közös alkotás öröme hajt, akár másokkal, akár egy magasabb Intelligenciához kapcsolódva.

Ma már tudom, és élem, hogy a gondolatnak a teremtésben varázslatos hatása van, amely egy egészen új dimenzió ajtaját tárja elém.  A “Tudatos Teremtés a Gyakorlatban” kurzusomban megosztom az önfejlesztésben szerzett több évtizdes tapasztalataim, hogy Te már sokkal rövidebb idő alatt nagyobb eredményeket érhess el.

Rácz Zoltán

Életmód-tanácsadó terapeuta, spirituális coach

MENNYIBE KERÜL EZ AZ EGYEDÜLÁLLÓ PROGRAM?

A program ár- érték arányát,  illetve a benne lévő lehetőségeket tekintve kiváló befektetés számodra életed számos területének fejlesztésére.

A program értéket nagymértékben növeli az állandó visszacsatolás, a folyamatos frissítések, és a személyes szakmai segítségem.

A leírt lehetőségeket, valamint a kurzus mentoráltságát figyelembe véve a VitalGalaxy ” TUDATOS TEREMTÉS a GYAKORLATBAN” program ára 23.000 Ft.

MIKOR KEZDŐDIK A  “TUDATOS TEREMTÉS A GYAKORLATBAN” PROGRAM?

A jelentkezési űrlap kitöltése után megkapod a díjbekérőt,  amin keresztül azonnal tudod indítani a fizetést banki  átutalással. A jelentkezésnél vedd figyelembe, hogy a személyes mentorálás, és a hatékonyabb haladás miatt a jelentkezési létszám korlátozott.

A részvételi díj beérkezése után azonnal megkapod a szükséges értesítéseket, belé A csoporthoz való csatlakozás nem feltétele a programnak.

A program alatt,  igény esetén ingyenes személyes tanácsadással segítem a haladásodat.

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!