Barion Pixel

DOLGOZZ VELEM 

VIP coaching program

TUDATOS TEREMTÉS COACHING!

MI AZ A TUDATOS TEREMTÉS COACHING?

 Nevezthetném spirituális coachingnak is, de ez nem fedi találóan a munkamódszerem.

Ha holisztikus coachingnak hívom, már valamivel találóbb.

A legjobb eredmények érdekében testi, energetikai, mentális és spirituális síkokon dolgozunk. Mindezt a személyiségedhez, pillanatnyi élethelyzetedhez, tapasztalataidhoz, aktuális céljaidhoz igazítva.

Nem terápia, nem life coaching. Annál sokkal több, de tartalmazza az előzőek módszertanát is.

A life coaching- munkamódszer eltér a szokványos terápiától, mivel a terapeuta sokkal több időt tölt azzal, hogy megvizsgálja, hogyan alakította a múltad a jelenedet, valamint mélyebb, gyakran fájdalmas kérdéseket tár fel  (például veszteség, harag, depresszió.)

A life coaching célja az ösztönzés, a kitűzött cél megvalósítása, nem a személyiség-feltárás. Figyelembe veszi az egyén erősségeit, és tudatosítja az ügyféllel, hogy rendelkezik egy sor erénnyel, képességgel, amely által javul az önképe, erősödik az önbizalma.

A spirituális coaching során már kevesebb hangsúlyt kap a múlt feltárása és az erősségek, gyengeségek feltérképezése is. Nem a jelenlegi tényekből, hanem a mélyebb, szívbéli vágyakból indul ki. Egy magasabb perspektívából érzékeled az életed. Az elméd olyan új működésmódjait tapasztalod meg, amelyek a hagyományos nézőpontból elérhetetlenek, és ez a tudatos teremtés, a jövőalakítás szempontjából hatalmas előny!

NEKED VALÓ, HA

  • Kezdő vagy, és szeretnéd megérteni a sikeres manifesztáció mögött rejlő  alapokat, és feltárni, hogyan változtathatja meg ez az erőteljes, sokak által nem ismert,  főleg nem tudatosan használt egyetemes törvény életed minden területét.

  • Már egy ideje használod a Vonzás Törvényét, meditációkat, vizuálizációs gyakorlatokat végzel, de úgy érzed, hogy egy kicsit elakadtál, és segítségre van szükséged a blokkok felszabadításához, szeretnél tisztábban látni, hogy a jelenlegi állapotodból  a következő szintre juthass.

  • Járatos vagy a vizualizációs technikákban, és szeretnél még mélyebbre merülni a vonzás törvényének gyakorlatába a  jobb eredmények érdekében. Szeretnéd a gondolataid hatékonyabban irányítani, ezáltal  pozitívan alakítani az életed, és mindezt lelkesen, könnyedén, szenvedéllyel? 

  • Ha nyitott vagy abba az irányba, hogy felismerd, képes vagy megteremteni a kívánt életed a gondolkodásmód megváltoztatásával és viszajelzést keresel,  valakit, aki hatékonyan támogatja ezen  szándékod. 

  • Különösen szeretek olyanokkal foglalkozni, akik spirituális ébredést élnek át, és  kapcsolatot keresnek olyan szakemberrel, aki segíthet eligazodni a folyamatban. Szándékom, hogy  segítsek azoknak is, akik sikeresek, de szeretnék az életüket tudatosabb szinten megélni, és valódi, mélyebb eredményeket keresnek.

Neked szól, ha szeretnéd:

  • Békésnek és elégedettnek érezni magad , miután megtanultál olyan hatékony technikákat és gondolkodásmintákat, amelyek segítségével könnyedén túljuthatsz minden nehézségen, kihíváson. 

  • Megtanulni jobban haladni az Áramlással, és megtanulni bízni abban, hogy az Univerzum szeretettel áthatott erői csodás módon támogatnak. 

  • Szeretnél sok örömet megélni a barátaiddal, a pároddal, a  családoddal, és végre érezni a szeretetet, tiszteletet mások részéről irányodba.

Hogyan működik:

 

A  coaching program ajánlottan 6 alkalmas privát coaching-ülésből áll az egyéntől függően (gyakran Skype-on, Viber-en keresztül). Ha nincs földrajzi akadálya, személyes találkozás is lehetséges.

Lehetőséget adok telefon hívásokra is a coaching ülések között. Ezek a hívások sokszor hatalmas segítséget jelentenek, mivel ezek célja, hogy adjon további támogatást ahhoz a bizonyossághoz, hogy  jó úton haladsz, miközben végrehajtod a kívánt változtatásokat az életedben és segít magas szinten tartani a lelkesedésed, a motivációd.

Nem minden coach teszi elérhetővé magát az üléseken kívül, de szeretném a legnagyobb eredményt elérni a közös munka során. Az üzenetekre, emailre is 24 órán belül válaszolok.

Személyre szabott feladatok (  házi feladat, de szórakoztató formában).

 

Az ajánlott 6 alkalmas program -személytől és céloktól függően általában a következőket tartalmazza:

– Tisztánlátás / annak mély megértése, hogy mi, miért működik /

– Harmónia kialakítása a különböző célok között, melyek egymást kölcsönösen segítik.

– Energetikai munka, melynek lényege, hogy lépésről-lépésre eljussunk negatív érzésekből, a sóvárgásból, olyan érzelmi állapotokig, ahol a teremtés forrása nem a félelem, hanem az öröm, a szeretet. Dolgozunk azon, hogy újratöltsük az energetikai rendszered, és képes legyél kapcsolódni az Áramlásba.

–   Céljaid megfelelő kitűzése

–   Közösen elkészítjük a személyre szabott Teremtő gyakorlatoid, melynek egyes fázisait hozzád igazítjuk.  

Most, hogy energikusabb vagy, máris megnyílt a kapu a sikeres manifesztációhoz! 

Tisztán fogod látni, hogy miért  SOKKAL több a tudatos teremtés, mint a Vonzás Törvényével való munkavégzés; az álomtáblák és a pozitív megerősítések, vizualizációk használata (bármilyen szórakoztató is, de a lényeg ennél sokkal több), és ami a legfontosabb, fejleszted a szemléletmódod, mert a gyakorlatok a megértés által érik el azt az erőt , ami ténylegesen bennük relylik.

A közös munka során  olyan technikákat, eszközöket és forrásokat javaslok, amelyek segítenek eljutni a kívánt irányba. Ezek lehetnek imaginációs gyakorlatok, közös teremtő meditációk, megerősítések,  vagy számos más speciális technika, amelyek az igényeidhez, a személyiségedhez szabottak

Segítek azonosítani a  mentális térképed, felismerni az érzelmi blokkokat és a korlátozó hiedelmeket, mindezt nagyon tapintatosan, és a céljaidhoz igazítottan.

HATÁSTERÜLETEK:

Az egészségfejlesztés területén

♠  természetes gyógymód tanácsadás

♠  lelki segítsétgnyújtás

♠  függőségek kezelése

♠  életmódtanácsadás és terápia

♠  mozgás, masszázs és táplálkozási tanácsadás

♠  a betegségek lelki okainak felderítése

Az önfejlesztés területén

♠  önbizalom építés

♠  halogatás leküzdése

♠  jövőkép tisztázása

♠  kiegyensúlyozott kapcsolatok

♠  pénzügyek kezelése

♠  spirituális útkeresés

Személyre szabott megoldások!

Minden ember páratlan egyéniség és páratlanul különleges! Így a nehézségek és a belső értékek sem teljesen egyformák. Pontosan ezért gondolom, hogy egyéni megoldásokra, támogatásra, segítségre van szükség. ” Ami étel az egyiknek, az méreg a másiknak”. Az idézet nemcsak a táplálékra igaz, de érvényes a személyiségre is. Nincs mindenkire érvényes általános szabály. Ezért fontos, hogy a segítő szakember magasan képzett , empatikus és tapasztalt legyen.

Rácz Zoltán vagyok, életmód-tanácsadó terapeuta, spirituális coach, a VitalGalaxy nevű, önfejlesztő rendszer megalkotója.

Az integrál tudatosságot vallom magaménak, vagyishogy a különböző életterületek tudatos összekapcsolása és szívünk vágyának ismerete kifejezetten kedvező hatást gyakorol életünk minőségére, az anyagi-és kapcsolati életünkre, egyszóval az egész-ségünkre.

Ami viszont most igazán lényeges, az Te vagy!

Tudom, hogy megfelelő segítséggel képes vagy változtatni az életeden, tovább tudsz lendülni a holtponton, és kilépni az elakadt, beragadt helyzetekből.

Hogyan tudok segíteni neked?

Privát tanácsadás, coaching

Mit várok Tőled:

Szánj magadra időt, tegyél erőfeszítést, de ne erőltesd túl magad.

Az őszinteség is előny, ha a legjobbat akarod kihozni magadból.

Ehhez az úthoz egy tapasztalt tanácsadó felbecsülhetetlen támogatás jelent, de csak neked van hatalmad megváltoztatni az életedet.

Türelemre is szükség van. A coaching előnyei óriásiak lehetnek, de látni fogod, hogy a stabil fejlődés lépésről lépésre történik. Legyen őszinte a visszajelzésed, tedd meg a megbeszélteket, és kérj a megfelelő időben segítséget, ha szükséges.

Coaching árak:

Alkalmanként 12.000 Ft/ óra. A 6 alkalmas bérlet ára 63.000 Ft. A bérlet ára, valamint az egy alkalmas coaching az első alkalom után fizetendő.

Helyszín:

Igény szerint ahol szeretnéd. Szívesen coacholok alternatív helyszíneken, jó idő esetén parkban, vagy éppen kávézóban. Lehetőséged van Skype-os, Viberes tanácsadást is kérned. Megbeszélés kérdése.

 

Hogyan történik a bejelentkezés?

Az alábbi űrlap kitöltése, elküldése után rövidesen felveszem veled a kapcsolatot, vagy hívj a 06/20/310-81-57 telefonszámon további információ, rövid megbeszélés és időpont egyeztetés végett.

9 + 12 =

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!