Tanácsadás

Életmód-tanácsadó és terapeutaként  segítek megvalósítani álmaidat, az egészség, a párkapcsolat, az anyagiak és  spirituális céljaid vonatkozásában.

Mi a leggyorsabb módja, hogy változtass az életeden?

A konzultáció

Elakadtál? Nem sikerül valamit megoldanod az életedben?

Segítek, hogy továbblendülj ebből az állapotból!

Nem érdemes egyedül kínlódni hosszasan, van erre jobb, könnyebb, gyorsabb megoldás. Akár egyetlen konzultáció óriási változást hozhat az életedben, ha pedig azt választod, hogy végigcsinálsz egy 6 vagy 12 alkalmas coaching folyamatot, biztos lehetsz benne, hogy az életed megváltozik, és hétről hétre közelebb kerülsz ahhoz az élethez, amire vágysz!

Egyetlen dologra van szükséged a változáshoz…

… arra, hogy elhatározd: változtatok a helyzetemen!

 

Ha meghoztad ezt a döntést, akkor a segítségemmel képes leszel végigcsinálni az utat is.

Nem lesz több elakadás, visszaesés, bizonytalanság! Az életed elindul végre abba az irányba, amire mindig is vágytál!

Hozzám fordulhatsz az alábbiakkal:

 

Az egészségfejlesztés területén

♠  természetes gyógymód tanácsadás

♠  lelki segítsétgnyújtás

♠  függőségek kezelése

♠  életmódtanácsadás és terápia

♠  mozgás, masszázs és táplálkozási tanácsadás

♠  a betegségek lelki okainak felderítése

 

Az önfejlesztés területén

♠  önbizalom építés

♠  halogatás leküzdése

♠  jövőkép tisztázása

♠  kiegyensúlyozott kapcsolatok

♠  pénzügyek kezelése

♠  spirituális útkeresés

Személyre szabott megoldások!

Minden ember páratlan egyéniség és páratlanul különleges! Így a nehézségek és a belső értékek sem teljesen egyformák. Pontosan ezért gondolom, hogy egyéni megoldásokra, támogatásra, segítségre van szükség. ” Ami étel az egyiknek, az méreg a másiknak”. Az idézet nemcsak a táplálékra igaz, de érvényes a személyiségre is. Nincs mindenkire érvényes általános szabály. Ezért fontos, hogy a segítő szakember magasan képzett , empatikus és tapasztalt legyen.

Hiszem és tudom, hogy képes vagy változni!

Rácz Zoltán vagyok, életmód-tanácsadó terapeuta, a VitalGalaxy egészség-és önfejlesztő rendszer alapítója.

Az integrál tudatosságot vallom magaménak, vagyishogy a különböző életterületek tudatos összekapcsolása és szívünk vágyának ismerete kifejezetten kedvező hatást gyakorol életünk minőségére, az anyagi-és kapcsolati életünkre, egyszóval az egész-ségünkre.

Ami viszont most igazán lényeges,az Te vagy!

Tudom, hogy megfelelő segítséggel képes vagy változtatni az életeden, tovább tudsz lendülni a holtponton, és kilépni az elakadt, beragadt helyzetekből.

Azt vallom, hogy ha valami nem tetszik az életedben, mindig van lehetőséged változtatni rajta! Célom, hogy ezt a szemléletet átadjam és megtanítsalak arra, hogy lepakold a terheket, és legyen hely az örömnek, és a boldogságnak is.

Van megoldás a problémádra! Ne halogasd tovább! Segítek!

Mit nyújt neked a VitalGalaxy coaching?

Megismered önmagad, azt, ahogyan működsz. Lesznek felismeréseid, megértéseid, “ahha” élményeid. Tudni fogod, hogy ki vagy, és mit akarsz, és HOGYAN érheted el, amit szeretnél. Nem csak elindulni fogsz az úton, hanem felvértezed magad önbizalommal, erővel, kitartással, ami segít, hogy végig is menj rajta.

Hogyan tudok segíteni neked?

Online tréningjeim, programjaim

A legtöbb embert érintő komplex témákban elkészítettem online tanfolyamaimat is, így kötetlenül, az otthonod kényelméből kezdheted el a vágyott  átalakulást, mindezt hatékonyan, és úgy, hogy közben végig fogom a kezedet online mentorodként e-mailben, facebook zárt csoportomban, és esetenként skype-on is.

Ráadásként pedig részese lehetsz egy fantasztikus online közösségnek, akik motiváltak és támogatják egymást.

Kezdd itt!

Egy ingyenesen letölthető, de annál értékesebb összefoglaló. Rámutat a tiszta jövőkép jelentőségére, életünk különböző területeinek  összehangolásának a fontosságára. A PDF lényegretörően ismerteti azokat a   legfontosabb külső és belső akadályokat, blokkokat, amelyek útját állják a valódi vágyaink beteljesítésének. Használd, mint egy minitérképet!

Lépj a következő szintre

A halogatás a célokhoz vezető tennivalók kóros későbbre halasztása, amelyre sok esetben magyarázatot is adunk, mintegy felmentve magunkat  a különböző kifogások gyártásával. A Hal-ogatás ősi magyar szavunkban tömören benne a lényeg, gondolja szó első 3 betűjere…Tehát a halogatás a halál a haldoklás egy tőről fakadnak…Lépjünk ki a lefelé húzó spirálból és ne hagyjuk , hogy az élet elhaladjon mellettünk.

Végezd el a mesterprogramot

A VitalGalaxy  Főcélorientált keretprogramja olyan spirituális szintet is felölelő integrált önismereti, életmód és egészségfejlesztő rendszer, melynek minden eleme elsajátítható néhány hét alatt, 7x /3+1/ lépésben. A szív legbensőbb vágyára való felismerés, a blokkoldás a program  fő”ütőkártyái”, ami egyben a legdöntőbb lelkesedés növelő és energiafelszabadító tényező.

Ha jó egészségre és spirituális fejlődésre vágysz

A mai világban a tiszta élelmiszerek beszerzése már szinte lehetetlen. Soha nem volt égetőbb fontosságú a szervezetünk tisztítása, mint manapság. Mindamellett, hogy a böjtök és tisztítókúrák rendkívüli hatással vannak a gyógyulásra, az energiaszint növelésére, a spirituális úton a szellemi törvények hatékony használatának is fontos alapköve.

Az utolsó lépés – túl a gondolkodó elmén

Tapsztald meg az éber figyelem állapotát, az ‘ITT” ÉS” MOST” csodáját. Fokozd a teremtőerőd, és érj el egy örömtelibb, szabadabb életet. Az energiaszint növelésének  2500 éves technikája, a mai kor igényeihez hangolva. 

Hamarosan…

 

Privát tanácsadás, coaching neked

Kinek való?

Fontos számodra a személyes jelenlét, az élő, közvetlen kapcsolat? Nagyon egyedi a helyzeted és szereted a 100% figyelmet? Akkor privát tanácsadás óráim neked valók! Tökéletes kényelemben, az előre egyeztetett helyszínen vagy saját otthonodban fejlődhetsz, amikor Te akarod! Tanácsadás, életvezetés, célkiűzés, tervezés! Az egészség-és önfejlesztést érintő  témakörben, személyre szabottan, csak Neked, személyesen velem!

Fontos tudnod:

Életmód- tanácsadó terepautaként nemcsak általánosságban beszélek az egészséget érintő témakörökben, hanem természetgyógyászként konkrét segítséget is nyújtok. Mindemellett, ha szükséges felveszem a kapcsolatot egy adott terület specialistáival. NEM vállalok mindenkit. Első ülésünkön kiderül, mennyire vagyunk egymásnak szimpatikusak, érezzük-e a közös nevezőt, tudunk-e együtt dolgozni. Fontos, hogy én is érezzem, hogy Te is akarod, és mindent meg is teszel! Akkor garantált a siker!

Helyszín:

Igény szerint ahol szeretnéd. Szívesen coacholok alternatív helyszíneken, jó idő esetén parkban, vagy éppen kávézóban. Lehetőséged van Skype-os tanácsadást is kérned. Megbeszélés kérdése.

 

A privát tanácsadás és coaching ára:

1 alkalom6 alkalmas bérlet
10.000 Ft

 

55.000 Ft

 

Gyakori kérdések és válaszok

Igazából nem tudtam eldönteni, merre induljak. Egy káosz az életem.Tudnál segíteni?
Igen, természetesen, egy előzetes beszélgetés alkalmával tudok javaslatot tenni arra, hogyan vágj bele, mivel kellene kezdeni. Segítek a célkitűzésedben, rövid és hosszútávon, a stratégia kialakításában, hogy sikerélményed legyen.  Minden lépést előre megtervezünk, ugyanúgy, mint az időbeosztásodat is, hogy ki tudd használni maximálisan a 24 órát legfontosabb céljaid érdekében!
Vidéki vagyok, vagy külföldön élek. Mit javasolsz, hogyan tanulhatnék tőled?

Coaching és konzultációs magánórákat Skype-on keresztül is vállalok, egyéni egyeztetés alapján, önálló tempóban haladva, amihez semmi mást nem kell tenni, csak felvenni engem Skype-on, hogy önállóan egyeztetni tudjunk az online órákról. (skype nevem:        live:raczzoltan11). A Skype technikai részleteit is egyeztetjük, ez miatt ne aggódj.

Szívesen foglalkozom Veled Skype-on. Illetve ezen felül más opció is létezik:

Komplex témákban elérhetőek Online tréningjeim, tanfolyamaim is.

Az online tananyagokból tanulhatnék többet vagy jobb a személyes tanácsadás?

Az online elérhető termékeim túlnyomóan szemléletmód fejlesztésre koncentrálnak. A helyes szemléletmód pegig sorsunk szerencsés alakításában a döntő lépés. Javaslom az online kurzusok elvégzését, már csak az egymásra hangolódás véget is,így a tanácsadás még hatékonyabb lehet. Természetesen a személyes tanácsadás külön is igénybe vehető,és önmagában is megállja a helyét!

Úgy érzem, valami hiányzik az életemből…Tanácsot szeretnék kérni, merre induljak?

Legyen szó akár életvezetésről, egészségről, szerelemről vagy párkapcsolatról, edzésről vagy táplálkozásról, a coaching erről szól. Segítek, motivállak, hogy jobban érezd magad testileg, lelkileg, szellemileg, tartalmas és boldog életet élj, és kihozd magadból a maximumot.

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!