Barion Pixel

A SIKER KÉT ÚTJA

Életünk során általában a kelleténél többször kerülünk kellemetlen, kilátástalan helyzetekbe, és engem mindig is érdekelt, hogyan kezeli ezt egy igazán eredményes ember. Mit csinál egy tehetős ember, ha nem lát kiutat? Mit tesz egy magabiztos ember, ha kudarc éri? Hogyan viselkedik egy leleményes ember, ha zsákutcába jut?

Vajon az életben léteznek olyan lehetőségek, kreatív megoldások , ami segít túlerőltetés nélkül megoldani a kritikus szituációkat?

Minden sikeres ember  azzal a képességével oldja meg a problémáit, amiben a legerősebb! A sikeres emberek használhatják a leleményességüketl, a kitartásukat., vagy taktikusan gondolkoznak. 

Amikor egy problémával kerülünk szembe, akkor általában kevés idő van a hibázásra. Általában azt a  képességünket kell használnunk, amiben a legjobbak vagyunk. Talán emlékszel még Indiana Jonesra az elveszett frigyláda fosztogatói című filmben. Volt egy jelenet, amiben egy bérgyilkos támadt rá karddal. Indiana Jones egy ilyen veszélyes helyzetben miért is állna neki egy kockázatos kard-párbajnak? Azt a képességét használja, amiben erős: lelövi a bérgyilkost.

Az életben pontosan ugyanez a helyzet. Ám akár tudsz róla, akár nem, neked is van erős képességed. Ugyanis az ilyen problémamegoldások 99%-a általában nem tudatos szinten zajlik, így öntudatlanul is képesek vagyunk fejleszteni önmagunkat. 

Az, hogy nem vagy tudatában a saját fejlődésednek nem jelenti azt, hogy az nem következik be „magától”.

A kérdés persze az, hogy mit tudsz tenni akkor, ha nem ismered az erősségedet? Bár tény, hogy jelentős segítséget jelent, ha tudod, miben vagy jó, de persze ilyen esetben is rábízhatod magad az ösztönös képességedre.

A sikeres emberek általában nem tekintik a problémákat problémának. Sokkal magasabb az ingerküszöbük. Azokat a magnitúdójú eseményeket, melyek az átlagembert a kétségbeesésbe lökik, legtöbbjük csupán kisebb kellemetlenségnek látja. A sikeres embereknek magasabb a kapacitásuk a bizonytalanság elviselésére is. Még akár több egymást követő csapás is kevésbé viselik meg őket. Egy olyan élethelyzet, amitől az átlagember hetekig álmatlanul forgolódik, az az ő számukra csak kissé nyugtalanító.

A félelem bénító hatással van ránk ugyanis. Az aggodalom, nyugtalanság mind-mind csökkenti az elménk kapacitását arra, hogy ösztönös erősségeivel megoldja a problémát. Természetesen a sorozatos sorscsapások előbb-utóbb a legoptimistább embert is padlóra küldhetik, és abban a szituációban ők is pontosan ugyanúgy viselkednek, mint bárki más.

Ők is ugyanúgy tudnak depressziósak lenni, ők is ugyanúgy belebetegednek, és így tovább.

Ebből már látható, hogy az egyik vonalon nagyszerű dolog, ha tisztában vagy az erősségeiddel és a célod elérése érdekében fejleszted is azokat.

Most jön viszont egy meglepő dolog: az egyoldalú hozzáállás nem elég. A mások oldal, ha “ távolabbról”, az elméd egy másik működésmódjából is rávilágítasz a problémára.

A kulcs  az, ha növeled a saját kapacitásodat a negatív élethelyzetek eltűrésére, ha nem esel kétségbe, ha nem hagyod, hogy ilyen helyzetben magával ragadjon a kétségbeesés, akkor azzal lehetőséget biztosítasz magadnak arra, hogy az elméd elővegye a legjobb képességét, és elinduljon a megoldás irányába.

Ha nem tudod, hogy mi az erősséged, akkor fokozottan a stressztűrő képességed érdemes fejlesztened. Akkor koncentrálj arra, hogy nyugodt maradj a zűrzavar közepette. Találd meg azokat a tevékenységeket, melyek leginkább meg tudnak nyugtatni téged.

Minél nyugodtabb tudsz maradni a bajban, annál hatékonyabban tudod a legerősebb képességed működtetni a megoldás érdekében – még akkor is, ha saját magad előtt is ismeretlen ez a képesség.

Ha azonban szeretnéL igazán hatékonnyá válni egy-egy probléma megoldásában, megtanulni professzionális stresszkezelő technikákat, és kapcsolódni a FELSŐBB ERŐDHÖZ, azzal egyidejűleg, hogy tisztába legyél az erősségeiddel figyelmedbe ajánlom a” Tudatos Teremtés a Gyakorlatban” című programot.

Bővebb információ a programról elérhető az alábbi linkre kattintva:

Tudatos Teremtés a Gyakorlatban

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!