Barion Pixel

A jövőben tervezem, hogy a TEREMTŐ TITKOK nevű csatornámon beszélek a szellemi törvényekről, köztük a vonzás törvényéről.

Nagyon sokan szeretnék alkalmazni a vonzás törvényét,és elszomorodnak, hogy nem működik. de miért is nem?

A lelki fejlettségét az mutatja, hogy mennyire ismerjük és alkalmazzuk azokat törvényszerűségeket, amelyek meghatározzák mindennapjainkat. Velünk született, természetes adottságunk a LÉLEK ISMERETÜNK, amelyet már csak oly ritkán hallunk meg. 

Nem a mi hibánk: a neveltetésünk révén a társadalmi elvárásokat követjük automatikusan és olyan hitrendszereket igyekszünk követni, amelyeknek igazság voltát nem merjük, eszünkbe sem jut, hogy megkérdőjelezzük. Korlátozó hiedelmeink  gyakran nem a Valóságot tükrözik.

A mindenhol jelen lévő és  ható Spirituális Szellemi Törvényeket saját magamon tapasztaltam meg, illetve fedeztem fel és alkalmaztam a munkám során is. Hatásuk döbbenetes   felismeréseket hozott.

A spirituális fejlődésünkből, és a céljaink elérése érdekében tett lépések közül nem maradhatnak ki a következő lényegi információ:ez pedig a szeretet szellemi törvénye.Nézzük is, milyen formái lehetnek:

A szeretet fokozatokban és formákban változik. Beszélhetünk baráti szeretetről,a családtagok, az anya és gyermeke közötti szeretetről,szerelemről és így tovább. Ezek a szeretet formák többnyire ismertek. Sokak számára a szerelem a legnagyobb érték az életükben. Az emberek természetesen ahhoz vonzódnak a legjobban, amit a legszebbnek, a legnagyobb értéknek találnak. A valódi szeretet, a minden ok nélküli szeretet, azonban magasabb szintű, mint az összes, előbb felsorolt szeretet. Feltétel nélküli és tiszta. Ez a feltétel nélküli szeretet, amikor nem várunk a szeretetünkért viszontást, még titkon sem – a világ legnagyobb energiája.

A feltétel nélküli szeretet különbözik a szentimentális szerelemtől. A szentimentális szerelem gyönyörű érzelemként jelenik meg, amikor egy másik személy megadja a teljesség érzését. A szerető gyakran rendelkezik olyan tulajdonságokkal,  vagy olyan energiával, amelyek hiányoznak, bennünk . Ennek eredményeként, ha a szerelmesek együtt vannak egy ideig illuzórikus teljességet tapasztalnak. 

Lényegében senki más vagy semmi sem tehet boldoggá tartósan bennünket. . A szeretet és a boldogság az igaz természetünk. Csupán fel kell ismerni Ön-magunkat  és ezáltal újra csatlakozni ehhez a csodálatos energiához.Az átlagos ember valamilyen szinten megtapasztalja és érzi valódi lényének szeretetét. Amit pedig nem érzez közvetlenül, nem is hisziel. De az univerzális igazságok léteznek függetlenül attól, hogy tudunk-e róluk, vagy sem..

Ezek közül az egyik a következő:

“Abszolút – mindig veled van, itt van körülötted. Közelebb, mint egy testvér, mint egy anya a babájához. Közelebb van, mint a tested. Az Önvaló mindig veled van, és ez igaz a legkisebbre és a legnagyobbra. Az ember részéről a különbség csak az Önvaló felismerésének a mértéke . (Yogi Ramacharaka) 

Sokan nem ismerik fel magukban ezt a mélyről jövő szeretetet, mert a társadalom azt sulykolta belénk, hogy az emberi lény  létezésének nincs mélyebb értelme, célja. Az emberek széles tömege sok hamis információval rendelkezik, ami blokkolja a belső lényünkhöz való kapcsolatot. 

Az Önvalóhoz való csatlakozáshoz meg kell nyitni az elmét.  Fel kell fedezni az élet igazságait, tanulmányozni az univerzális  elveket. Az elmét meg kell tisztítani a mentális elhomályosulásoktól,és hamis észlelésektől. A blokkok eltávolításával lehetővé válik a szeretet áramlása.Nem kell a szeretetet megrögzötten keresnünk, mert ez az, ami alapvetően Mi magunk vagyunk, csak hagyni kell, hogy áramoljon.

Fontos a szív megnyitása is – a negatív energiák felismerése. Az érzelmi blokkok, amelyek a harag, a kétségek, a félelem  következtében keletkeznek, bezárják a szívet, és nem engedik meg, hogy megtapasztaljuk és megosszuk a szeretetet. Ezek a negatív érzések blokkolják a szeretet energia áramlását . 

„Lényünk lényege a Szeretet és a végső célunk az Isteni Szeretet elérése, és ez az élet , mert az Isteni Szeretet  az emberi szív része  “(Sri Swami Vishwananda) . 

Ajánlom a Teremtőerő növelése az anyagi szférától a spiritualitásig kurzusom, ahol a szemléletfejlesztés mellett bemutatom a spirituális törvények alkalmazását. A kurusról bővebb információ itt érhető el: Teremtőerő növelése az anyagi szférától a spiritualitásig

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg a barátaiddal!

Shares