Barion Pixel

Hogyan hozd ki legtöbbet a tanfolyamból

Üdvözöllek a Negatív érzelmek felszabadítása című tanfolyamon.. Ez a kurzus rövid, de rengeteg traumát, blokkot meg fogsz tisztítani –  mindezt nagyon gyorsan! Ezt a tanfolyamot azzal a szándékkal építettem fel, hogy a lehető leggyorsabb trauma tisztítási folyamatot hozzam létre.. Ez felgyorsítja személyes fejlődésed, és maximalizálja az összes többi önsegítő módszert pl. Ráhangolódás a Felsőbb Énre, valamint hatékonyan fokozza a különböző meditációs technikák és a teremtés hatékonyságát, amelyeket talán gyakorolsz már. 

Az EFT-től röviden

Az EFT vagy az érzelmi felszabadítás technika (más néven „kopogtatás”) a negatív érzelmek felszabadításának alapja.

Az EFT-kopogtatás jellemzően a kellemetlen emlékeket kísérő érzelmi töltés csökkentésére szolgál. Ezt az érzelmi töltést egy 0-tól 10-ig terjedő skálán értékeljük. A nulla azt jelenti, hogy nincs érzelmi töltése egy adott eseménynek, míg a 10 a maximális lehetséges érzelmi töltést jelenti.

Tudomány és EFT

Számos klinikai vizsgálat folyik az EFT-technikájával kapcsolatban. Az EFT- módszer tudományos megalapozottságú A tanulmányok azt mutatják, hogy néhány percnyi kopogtatás után a felkavaró események érzelmi hatása jelentősen csökken.

Kopogtathatsz minden eseményre nemcsak a múltbeliekre

Az EFT-t olyan eseményekre is használhatod amelyek jelenleg jelen vannak az életedben, például konfliktus a családban, munkahelyi probléma, fájdalom, orvosi diagnózis, ellenállás a céljaiddal szemben, prezentációs szorongás, társadalmi konfliktusok vagy események miatti aggódás a hírekben.

Ezek mind az EFT reaktív használatának módjai. Ezekben az esetekben minden zavaró eseményre használhatod 

A negatív érzelmek felszabadítása 

A negatív érzelmek felszabadítása  az EFT proaktív használatának egyik módja. Listákat készítünk a múltbeli eseményekről, amelyek zavartak bennünket, és egyesével csökkentkük az intenzitásukat. Egymás után semlegesítjük azt az érzelmi hatást, amelyet ezek a múltbeli események gyakorolnak a jelenlegi életünkre. 

Az Adverse Childhood Experiences (ACE) tanulmány kimutatta, hogy ha a gyerekkori traumát nem oldják meg, évtizedekkel később olyan fizikai betegségeket idéz elő, mint a rák, szívroham, cukorbetegség és hepatitis. Ezért érdemes proaktívan használni az EFT-t, hogy tisztázzuk a  gyermekkori traumákat is. 

Ehhez a tanfolyamhoz szükséges idő

Útmutatást kapsz, hogy írj egy listát 5 negatív érzelmet kiváltó eseményről az életed 8 különböző csoportjából. Ez összesen 40 esemény

Ha ambiciózus vagy, minden nap öt eseményre kopogtatsz , akár 8 nap alatt elvégzed ezt a tanfolyamot.

Ez azonban nem mindenkinek javasolt mert egyszerre túl sok múltbeli érzelemmel dolgozol ami meg viselhet.. Jobb lassabban haladni. Időbe telik, amíg az áttöréseket beépíted a mindennapi életedbe. Ha egy kopogtatás után a felfokozott érzelmek következményeivel küzdesz, adj magadnak egy-két napot az alkalmazkodásra, mielőtt továbblépsz.

Az ütemterv szerint körülbelül négy hét alatt kell befejezni a tanfolyamot.

Oszd meg a sikereid

Ha meg szeretné osztani meglátásaid, tapasztalataidat  csatlakozz a facebook közösséghez. Az oldalon közzétettem ingyenesen jónéhány érdekes leckét, amit a tanfolyam befejezése után is nézegethetsz.

A következő linkre kattintva tudsz csatlakozni: https://www.facebook.com/groups/vonzastorvenye.tudatosteremtes.spiritualitas

Az emberek ezrei szabadítják fel múltjuk traumáját ezzel a technikával, és már alig várom hogy részt vegyek, részt vegyünk ebben a gyógyító utazásban..

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!