Barion Pixel

 

2006- ban megjelent  A „Titok” című  könyv, amely világszerte óriási sikert aratott. A probléma , hogy a felmérések szerint a vonzás törvényét hűségesen gyakorlók 96 %-a nem, vagy csak minimális eredményt értek el a gyakorlással. Abban az időben én is lelkiismeretesen gyakoroltam, de az eredmények nem igazán érkeztek meg hozzám, pedig a lényeg annyira triviálisan egyszerű:

  1. Kérj valamit, amire igazán vágysz, őszintén, szívből. – KÉRJ!
  2. Éld át, érezd, képzeld, mintha már a Tied lenne, benne lennél, átélnéd. – HIGGY!
  3. Légy képes elhinni, hogy megkaptad, tudj elfogadni. – FOGADD EL!

A könyv sikerkönyv lett, mert emberek tömegeivel hitette el, hogy a vonzás törvényével célokat elérni milyen egyszerű: csak kérni kell, elképzelni és hinni.

…de, ha ennyire egyszerű, akkor miért nem működik illetve milyen kiegészítést igényelhet?

Sok-sok gyakorlás után végre megértettem:

A törvény alkalmazása sokkal összetettebb, mint gondoltam. A vonzás törvénye mellett van még néhány szellemi törvény, amely összehangoltan irányítja a világegyetem működését.

A vonzás törvényének egyoldalú propagálása kiváló marketingfogás. Alkalmazkodik, ahhoz a széles tömegigényhez, ha lusta vagy akkor is eléred a célod, ha ezt, meg ezt naponta 2×10 percben alkalmazod.

A vonzás törvényének tudatos haszálata mégis kihagyhatatlan, ha nem szeretnénk a fárasztó mókuskereket hajtani életünk végéig. 

Élettapasztalatom alapján állítom, hogy a szellemi törvények ismerete, tudatos alkalmazása könnyebbé teszi az életünket. Ha a szellemi törvényeket megértjük, megszűnik a görcsös cselekvés, gyorsabban fejlődik az érzelmi intelligencia, és megnő az intuitív cselekvések száma. 

A vonzás törvénye mellett prioritásánál fogva kiemelem a rezgés törvényét. Ha a rezgésállapotunk alacsony pl: bűntudat, betegségek, félelmek/, akkor nem tudjuk működtetni a vonzás törvényét. Az alacsony rezgés állapotok képtelenné tesznek bennünket a jó dolgok bevonzására. Igaz ez az anyagiakra, az egészség javítására és a kapcsolatainkra is. 

Másik dolog, amit még fontosnak tartok megemlíteni. Az elme tudatos szintjének a működése szükséges, de nem elégséges az “üdvösséghez”. Sorsunkat valójában a  hiedelmeink irányítják, amelyek a tudatalattiban honolnak. A tudatalatti blokkok felismerése, kíméletes, szeretetteljes oldása azonnal megnyitja az utat a szellemi törvények építő jellegű alkalmazásáára, így utat nyit a  valódi önbecsülés, a jóllét irányába.

A “ Tudatos teremtés a gyakorlatban” című online kurzusban 7×3+1 lépésben, a józan paraszti ész logikájára alapozva fűzöm a szálakat az alapoktól indulva egészen a spiritualitás világáig. Tudom a létrán mindenki nagyot szeretne ugrani, rögtön a tetejére. Kihagyni lépcsőfokokat azonban  mégsem lehet, de bemutatom, hogyan gyorsítható fel a folyamat. A haladást jócskán lehetséges meggyorsítani, de egyetlen fokot sem lehet kihagyni.  

 

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!