Barion Pixel

A spirituális emelkedés első lépése az intuitív étkezés?

A Vitalgalaxy önfejlesztő rendszerében paradox módon helyet foglal az életmód, benne az étkezés témaköre . Különös lehet, hiszen a Vitalgalaxy szemléletmódjában a gondolat erejével való manifesztációs energiák aktiválása áll az első helyen. Hogyan kapcsoldódhat ide az étkezés?

Valóban minden erővonalat a gondolat teremtő erejének rendel alá.  Nem az életmód,  nem a természet, sőt mégcsak nem is a spiritualitás,  és benne a különféle meditációs módszerek a tömegközéppontja, bár mindegyiket érinti.

A teremtőerő aktiválása a hármas szám misztikáját is figyelembe véve, három, egymást követő “ lépcsőfokkal”  teljesedik ki.

Ebben a cikkben csak az első lépésre koncentrálok. Ez nem más, mint  az életmód,  és azon belül is a táplálkozás jelentősége a tudatos teremtés vonatkozásában.

3+1 lépés a boldog élethez

Az életmód a manifesztációs energiák növelésének első, és nélkülözhetetlen lába.

Ahhoz, hogy a magasabb szintre fejlesszük a teremtő erőnket, illetve kapcsolatot építsünk ki a leghatalmasabb erővel, a tudatfeletti elmével, magas rezgés számra,  energiára van szükség. 

Egyszerűen: az energiamenedzsment minden teremtésnek az alapja.  Az energia mennyiségének,  irányának és értelmének  döntő a jelentősége.

Az első lépcső tehát a természet energiáihoz való visszacsatolás. 

De hogyan is hasznosíthatnánk a velünk született energiaforrásainkat, ha már gyermekkorban elszakítottak bennünket ennek még a lehetőségétől is? Elszakadtunk  a természetes egészség- és  megelégedettség érzésétől.

A saját életemet illetően hosszú volt az út, mire felismertem, hogy ‘átvertek’,és fájt, mert  hittem a feljebbvalóimban.  

Léteznek olyan erők, amelyek igyekeznek elvágni a kapcsolódásunkat a testünk sok ezer éves bölcsességétől. Megengedtük, hogy mások mondják meg, hogy a testünknek és a lelkünknek pontosan mire van szüksége.  Külső szabályok alapján éljük le az életünket.

Megmondják, hogy mit, mikor és hogyan kell ennünk, mikor keljünk fel reggel. Sokszor még azt is megmondják, hogy milyen célokat kövessünk , vagy miben kell megkérdőjelezhetetlenül vakon hinni

A diéta kultúrák kifogásolhatósága

Az ételek megcímkézése a spirituális út akadálya

Most egy pillanatra fókuszáljunk az egészséges táplálkozás, illetve ezen témakörön belül a számtalan diéta- kultúra zavart okozó sokaságára. A külső út hosszú út, küzdelmes, és néha a két-ségbe-esés-be vezet.

Kipróbálhatsz sokféle étkezési ajánlást, sok diátás rendszert, vagy akár spirituális módszert, de ezek által csak tömegember maradsz, pedig páratlan egyéniség vagy!  

Létezik azonban egy rövidebb ösvény, egy csodálatos út, ami kissé rejtve van, és kevesen járnak rajta. 

A rövid ösvény lényegi lépése az intuitív képességek felébresztése. Ezen első lépés, legelső mozzanata döbbenetes módon nem mást, mint visszacsatolás a természetes éhség, jóllakottság- és elégedettség érzéséhez a testedben,  vagyis  az intuitív étkezés elsajátítása. 

Ebben a pillanatban ráléptál a Belső Ösvényre. Innentől már nincs olyan tanítás, nincs olyan hatalom, ami megmondhatja neked, hogyan gondolkozz, hogyan érezz, hogyan élj, vagy akár csak azt, hogy mit egyél, milyen imát vagy mantrát ismételj.

Ez az Ösvény  elvezet oda, amit a lelked mélyén mindig is kerestél. Elvezet valódi önmagadhoz, és ezen keresztül a Felsőbb Énedhez, a Teremt-Ő Forráshoz. Ez a manifesztáció felsőfoka. 

… és miért is használom a teremt-Ő szót szótagolva?  Lehet hogy hiszed, lehet hogy nem, de az egón kívül, a kis énünkön kívül létezik egy sokkal hatalmasabb, szeretetteljesebb  intelligensebb “erő”. Ezt az erőt nem kívül kell keresni, az benned van, de egész életedben arra kondicionáltak bennünket, hogy kívül keresgéljünk. 

Aki már legalább életében egyszer megtapasztalta a Felsőbb Erejét, a Felsőbb Énjét kétségek nélkül tudja hogy az tényleg létezik. Már tudja, érzi, hogy nincs egyedül. Már nem kell a saját képességeire támaszkodnia, ha nagy a baj. 

 

Az új irány

Visszatérve az étkezéshez:

A valódi spiritualitás első lépése nem más, mint visszacsatolás a testedhez, annak természetes jelzéseihez. Ez az intuitív út kezdete. 

Sokan kételkednek, és azt mondják, hogy nem lehet az intuitív étkezést elsajátítani. Azt mondják, “ ha a testemre hallgatok, akkor annyit fogok enni és abból, amit a testem éppen megkíván.  

…és valóban,  a kétkedőknek igaza van.  

Vizsgáljuk meg tisztábban: 

Nem minden belső hang ered a testünk természetes igényeiből. A források lehetnek tévesek. A test jelzéseit eltorzíthatják külső tanítások, érzelmi blokkok, stressz, szeretetelen hozzáállás önmagunkhoz vagy egyszerűen csak a figyelem hiánya.

Amikor megtanuljuk felismerni a hangok eredeti forrásait, abban a pillanatban visszacsatolunk a testünk természetes jelzéseihez- és intuitív evővé válunk.

Az intuitív étkezés azonban nemcsak az egészség területén kamatoztatható!

Az életed bármely területén markáns változásokat fogsz tapasztalni, hiszen kapcsolatba kerültél a belső forrásoddal,  majd egy ütemmel később azzal a Forrással, amely megismerése után az életed örökre megváltozik. A harmónia ezen állapota a teremtés kulcs tényezője.

Ez a rövid  út, még csak külön időt sem igényel.  

Ami igazán hívogató, hogy nemcsak az egészséged, az energia- és a rezgés állapotod emelkedik magasabb szintre,  de mivel utat nyitottál a Felsőbb Éneddel való kapcsolatodhoz az életed markánsan megváltozik. 

Talán ennek a cikknek a tartalma első olvasásra kissé meredeknek tűnik , és valószínűleg sokan elgondolkodnak rajta. Aki viszont érzi az igazságát a szívében,az meghallotta a hívást. 

Fedezd fel a saját igazságod, az eredeti célod, a küldetésed, a hivatásod, a partnered, a valódi belső örömforrásod. 

Ennek a legkirályabb útja, a legelső lépcsőfoka az intuitív étkezés elsajátítása, majd ezen képesség átforgatása életed minden fontos területére. Visszacsatolás a természetünkhöz ilyen egyszerű dolog, mint az étkezés, nem más, mint egy szebb világ felépítésének kezdete, nemcsak belül, de kívül is. Ez az igazi Mágia.

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!