Barion Pixel

A vonzás törvényéről, a mágiáról, a boszorkányságról, az elménk programozási módszereiről, a tudat befolyásolásáról rengeteg könyv jelent már meg.

Egyet azonban elfelejtettünk,  pontosabban elfelejtették velünk a hatalom gyakorlói,  hogy csodálatos és egyszerű módon a magyarság évezredek óta birtokában van a mágikus energiáknak, a vonzás törvénye használatának.

A magyar nyelvben az ősi rovásírásban, illetve a rovásírás mögötti bölcseletben megtalálhatóak a teremtés folyamatának leírásai.

A teremtés folyamatának, vagyis a világegyetem törvényszerűségeinek ismerete megkönnyíti céljaink elérését.

Nem kell világképet  hoznunk sem keretről, sem nyugatról mert az ősi magyar hagyományban megtalálunk mindent ,amire a tudatos teremtésünk érdekében szükségünk van.

Mielőtt részletezném a tudatos teremtésben vagy a mágiában lévő nagyszerű lehetőségeket, lényeges megemlítenem, hogy a mágiával megnövelt teremtő erőt nemcsak jó, de rossz célra is felhasználhatjuk.

Néhány dolgot már az elején fontosnak tartok megjegyezni:

  1. A gondolat, a képzelet és a kimondott, leírt szó  teremtő erővel rendelkezik. A képzeletünk az eszköz, amellyel megteremtjük saját világunkat.
  2. A tudat programozása, akár  a média által sajnos félrevezet bennünket. Mások gondolatait tartjuk a sajátjainknak, így gondolataink által mások vágyait teljesítjük be.
  3. Amennyiben teremtünk mások érdekeit sérti az olyan, mintha szembe köpnénk magunkat vagy ellenszéllel szemben haladnánk.
  4. Teremtésünkkel vagy jó akaratunkkal kérés nélkül ne szóljunk bele mások életébe

A tudatos teremtésnek legyen az akár anyagi akár kapcsolati cél, de említhetném a szellemgyógyászatot is van egy a megszokott hitrendszerünkkel  ellentétesen működő tétele:

Hiszem, ha látom helyett látom,ha hiszem

A fenti tételből kitűnik, hogy a gondolatba vetett hit kiemelkedő fontosságú a mágia alkalmazása során. Természetesen ez csak egy alapvető tényező, de a magyar mágia sok elemet használ, amely megkönnyíti a gondolat fizikai megvalósítását.

A gondolat óriási erő.  Az ember folyamatosan gondolkodik.

A gondolatai közül azok valósulnak meg leghamarabb, amelyiket a legtöbbet ismétli, legtöbb érzelmet ad hozzájuk, illetve azok, amelyekhez mások hasonló gondolatai csatlakoznak.

A közös gondolkodás ,a közös tevékenység egy cél érdekében meghatványozza az egyéni gondolkodás erejét.

Nem állhatunk meg a gondolkodásnál.  

Amikor kimondjuk a gondolatainkat a teremtés következő fokozatára lépünk. A szavak még erősebb teremtő erővel rendelkeznek. Minden szónak, amit kimondunk, leírunk teremtő ereje van.

Mindenféle szertartás- legyen az a világ bármely részén is- gondolatokból, szavakból és tettekből állnak.

A gondolat szellemi erő, az érzelem és a kimondott szó lelki természetű, a  tett pedig testi energia.

A gondolat ereje ma már műszerekkel is mérhető.  A következő cikkemben ismertek néhány egyszerű, otthon elvégezhető kísérletet a gondolat erejének bizonyítására.

A mágikus erő, amit egyszerűen csak teremtő erőnek nevezek ,a különböző szertartások alkalmával csodálatos módon növekedésnek indul.

A szertartások lényege pedig ugyanolyan sorrendben ismét gondolatok, szavak, és cselekedetek összessége, amely egy meghatározott célra irányul.

Ha az elérendő cél érdekében létrehozunk egy szertartást, ezáltal hamarabb valósul meg a célunk, és hamarabb kézzelfoghatóvá válik az eredmény.

A küldetésem az egészség- és önfejlesztés összekapcsolása, mindezt hatékony módszerekkel elérve.  Nézzünk egy példát az egészség témaköréből: tegyük fel az a célunk hogy egészségesek legyünk. ennek érdekében minden nap elmondunk egy imát, miközben meggyújtunk egy gyertyát és megiszunk egy pohár vizet, majd elvégzünk néhány torna gyakorlatot. Mindez már szertartás a javából, és figyelmünket egy célra koncentrálja.

A szertartások egy csodálatos tárházát éppen az ősi magyar hagyományaink adják.

A hagyományok hosszú évszázadokon ,évezredeken keresztül apáról fiúra szállnak, és számtalanszor ismétlődnek. Az ismétlés pedig egyre erősíti hatásukat, a beléjük vetett hitet .Akik a hagyományon kívül élnek -akár időben, akár térben- azokra ugyanezek a szertartások hatástalanok lehetnek.

Amikor szertartást választunk lényeges ,hogy kik vagyunk ,hol élünk.

Ha valaki magyarnak születik bele születik a magyarságtudat ba, ami egy bonyolult gondolati szövevény:  beletartozik a nyelvünk szokásaink történetünk művészeti dalaink jelkép rendszerünk és konyhánk.

Amennyiben tisztában vagyunk a múltunkkal óriási erőket leszünk képesek mozgósítani. Aki ezeket az erőket nem ismeri ,jóval nehezebb dolga lesz az életben mint egyébként lenne. Egyszerűbb ugyanis úgy élni az életünket ha ráfekszünk a hullámokra ,mint árral szemben evezni.

Ezen cikk keretei nem teszik lehetővé az ősi magyar mágia részletesebb kifejtését, de említek egy példát :

Elődeink használták a házi oltárt :

A házi oltár az úgynevezett finom erők révén elősegíti rezgés állapodtunk emelését.

A házi oltár előtt egyszerűen elég csak kérni.

Miért kell kérni?

Egyszerűen azért mert szabad akaratunkat senki és semmi nem korlátozza. Ha önmagunk akarunk megbirkózni minden problémával, megtehetjük.  Ha akarjuk ,akár egész életünket végig szenvedhetjük.

Miért lényeges az oltár szerepe? Azért mert a zavaró, romboló szándékú erőket távol tartja a szertartást alatt, megteremti a megfelelő feltételeket. A szellemi erőkkel való kapcsolattartáshoz oltára van szükség.

Egy megfelelően felépített oltár óriási segítség.

Várom a cikkel kapcsolatos kérdéseid vagy véleményed.

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg a barátaiddal!

Shares