Barion Pixel

A méreganyagok eltávolításával optimális körülményeket tudunk biztosítani a szervezetünk  önszabályozási és helyreállítási folyamataihoz. Minél hamarabb elkezdjük a megelőzést, annál hatékonyabb lesz számunkra.

Hol kezdjem? A válasz egyszerű – VÍZ!

A víz az élet legalapvetőbb éltető eleme. Az életünk természetesen a minőségétől függ.

A Földön rendelkezésre álló összes anyag közül a víz fizikai és kémiai tulajdonságainak eredetiségének köszönhetően egyedülálló helyzetben van a természetben, és fontos szerepet játszik az emberi életben.

Egy felnőtt emberi test körülbelül 70% vizet tartalmaz, és az összes biológiai folyamat a víz biokémiai reakcióira vezethető vissza. Egészségünk, sőt az életünk is, túlzás nélkül, közvetlenül függ az általunk fogyasztott víz minőségétől.

Annak biztosítása érdekében, hogy az emberi szervezetben lévő biokémiai folyamatok optimálisan történjenek, a víznek számos olyan tulajdonsággal kell rendelkeznie, amelyeket a következő mutatók határoznak meg:

1.A víz tisztasága

Szennyeződések, baktériumok, nehézfémek, klór, hormonok és más szennyező anyagok lehetnek az ivóvízben.

2.A vizes sav-bázis egyensúlya (pH)

Az emberi test minden környezete (vér, nyirok, nyál, intracelluláris folyadék, cerebrospinális folyadék stb.) gyengén lúgos reakciót mutat. Amikor ez a reakció a savas oldalra vált, megváltoztatja a biokémiai folyamatokat, a test köznyelven szólva elsavasodik, ami a betegségek kialakulásához vezet. Ez az oka annak, hogy a fogyasztott víznek semlegesnek kell lennie, de inkább enyhén  lúgosnak. Ez lehetővé teszi a testfolyadékok savas-bázis egyensúlyának megőrzését és a patogén folyamatok kialakulásának megakadályozását.A víz oxidációs-redukciós potenciálja (ORP)

3. A víz oxidációs-redukciós potenciálja (ORP)

A víz lehet oxidálószer, ami azt jelenti, hogy hozzájárul az öregedési folyamathoz, vagy egy redukálószer, ami azt jelenti, hogy gátolja az öregedési folyamatokat. Az ORP-t millivoltban mérik/mV/, és pozitív (oxidációs) vagy negatív/ redukciós) töltéssel rendelkezik. A negatív oxidációs-redukciós potenciállal rendelkező víz kifejezetten kedvező a szervezet számára.

4.A felületi feszültség

A vízmolekulák egymáshoz való kohéziójának mértéke. A mértékegység dinam / cm2. A csapvíz felületi feszültsége körülbelül 73 din / cm2, az emberi test intra- és extracelluláris folyadéka pedig 43 dyn / cm2. Minél alacsonyabb a víz felületi feszültsége, annál jobban felszívódik.

5.A víz szerkezete

A víz folyadékkristály. A testben lévő összes víz kristályos, strukturált szerkezetű molekulákból áll, de a csapvíz és a palackozott víz nem rendelkezik kristályszerkezettel.

6.A víz információs memóriája

Mára tudományosan megalapozott az a tény, hogy a víz felveszi a környezet hatását, emlékszik mindenre, ami a környezetében történik. A víz felveszi a körülötte lévő információkat és  megőrizni azt a memóriájában.

7.Víz mineralizáció.

A makro- és mikrotápanyagok vízben való jelenléte szükséges az egészséghez, ezért az elfogyasztott vizet mineralizálni kell.

Nem könnyű a fenti 7 jellemzővel rendelkező vízhez hozzájutni.

Különböző megoldási lehetőségeket, praktikákat az EGÉSZSÉGKÖZPONT nevű csoportban ismertetek.

Az ilyen víz napi használata hozzájárul a következőkhöz:

  • a vér optimális pH-jának elérése;
  • csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát és az emésztő szervrendszer megbetegedését;
  • a vérben lévő hemoglobint oxigénnel telíti;
  • a vércukor és a vérnyomás normalizálása;
  • a veseműködés, az emésztőrendszer és a máj működés normalizálása;
  • az ízületi gyulladás megelőzése, az izmok és ízületek rugalmasságának javítása, a csont- és porcszövetek normális szerkezetének helyreállítása.

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg a barátaiddal!

Shares