Barion Pixel

A TEREMTŐERŐ NÖVELÉSÉNEK FORTÉLYAI

A tudatos teremtés törvénye,  egy olyan univerzális törvény, amely olyan régi, mint maga az idő…

Tulajdonképpen helyesebb a Teremtés Törvényének hívni, hiszen ez a törvény működik akkor is, ha nem áll szándékunkban tudatosan létrehozni valamit.

A közelmúltban a teremtés törvénye hatalmas lendületet kapott számos olyan könyvnek köszönhetően, mint a „A titok„, de valójában a tudatos teremtés mindenféle marketingfogással ellentétben egyáltalán nem titok …

Az évezredek óta tartó vallási és alkímiai szövegek mind hasonló üzenettel vannak tele  a keresztény kultúrkörben ismert Bibliától egészen napjainkig. Számos ősi szent szöveg feltételezése szerint is a hit egészséget, gazdagságot és boldogságot hoz. Minden ilyen ősi rendszer kidolgozta a maga mágiáját, amit a modern időkben inkább tudatos teremtésnek, vagy manifesztációnka hívunk. Sajnos a vallási szertartások köntösében a lényeg rejtve maradt. A célom, hogy lerántsam a misztikáról a leplet, és a Tudást a modern ember számára egyszerű és hatékony módszerekkel elérhetővé tegyem.

Amikor elkezdesz mélyebben foglalkozni  a vonzási törvényével, látni fogod, hogy ez a téma nem csupán egy újkori mozgalom, vagy az ősi kultúrák hitvilága.

Valójában, még a mai tudomány is megerősíti, hogy  kvantumszinten minden energiából épül fel, és a hasonló a hasonlót vonzza. A gondolathoz energia, rezgés tartozik….és a hasonló rezgés a hasonló rezgést vonzza.

Más szavakkal…

A teremtés  gondolataink, érzelmeink és cselekedeteink fizikai eredménye. A jó gondolatok és érzések és tettek boldogságot, a negatív gondolatok, érzések és tettek szenvedést teremtenek. Mindannyian teremtünk, teremtő erővel rendelkezünk, akár tudunk róla, akár nem! Előfordul, hogy a teremtésünk nem hoz mindig számunkra jóllétet, de erről nem mi tehetünk. Az a  tény, hogy ezt a cikket olvasod, azt jelenti, hogy már most a tudatosság egy magasabb szintjére léptél. Ráébredtél arra a valódi hatalomra, hogy a gondolatnak döbbenetes ereje van...csak a fortélyait kell elsajátítani

Hogyan tovább?

Készül fel, mert a régi világodba innentől már nem lesz visszaút. Ebben a pillanatban átveszed az életed irányítását, és elindulsz a  tudatos teremtés felé

…és már ma megteheted az első lépést: Tudatos Teremtés Lépésről Lépésre Útmutató

Mit jelent a tudatos teremtés a számodra?

 

Ez azt jelenti, hogy bármit, amire vágysz elérheted, megszerezheted!  Ha lelki társat szeretnél … megszerezheted! Ha anyagi bőséget akarsz teremteni … Semmi sem akadályoz meg téged, csak ne ragadj bele a pénz világába!

Tudom, hogy mit gondolsz …

Ez mind nagyon szép, de ez azért nem így működik, ezt túl szép lenne így…. de nézz körül! Figyeld meg a barátaid, az ismerőseidet …Vedd észre, ahogyan ezek az emberek megteremtik a  valóságukat. Most nézd meg a legsikeresebb emberek vonásait …Mennyire optimistákMennyire hisznek magukban…… és  mindent tudnak a teremtésről …

Olyan emberek, mint Buddha, Jézus, Shakespeare, Newton, Victor Hugo, Goethe, Beethoven, Lincoln, Edison, Einstein,Jim Carry és mások, kiemelik a vonzás törvényét ,és más spirituális törvényeket!

Akik és amik vagyunk, minden a gondolataink műve.” (Buddha)

A pozitív emberek mindig sikeresebbek a megvalósításban, mint a negatív emberek…Ez tény! De a teremtés nem csak a pozitív gondolkodásról szól … Valójában itt sokan elvesztik a hitüket , és azon gondolkodnak, miért nem működik a tudatos teremtés a számukra.

Hogyan működik a tudatos teremtés?

Függetlenül attól, amit néhány könyv és film elmondhat neked, a vonzás törvénye  több annál, hogy a „gondolatok létrehozzák a fizikai valóságot.”  A gondolat, mint “üres edény”, és a benne lévő energia csak egy elem a teljes rendszerben. A tudatos teremtés az energiák összehangolása! Ha az ókori szövegeket tanulmányozva, úgy tűnik, igen sok a közös vonás……ez pedig nem más, mint a hármas szám misztikája. Nem véletlen, hogy a VitalGalaxy honlap logója is éppen háromszög…benne a középponttal… A három összetevőből minden, szó szerint, ahogy mondom, minden kialakítható.

Nézzük ez a szentháromság mit jelent a tudatos teremtés kapcsán:

  1. gondolat
  2. érzelem
  3. cselekvés

Ezek megfelelő összehangolása létrehozza a har-móniát…

  • Gondolat.

(Férfi erő, bal agyfélteke, yang energia, logikai gondolkodás ).

Sajnos túl sokat gondolkodunk, és ezáltal hajlamosak vagyunk magunkat túlterhelni. Nagyon nehéz kontrollálni, mert az egóval közvetlen kapcsolatban áll. Sokszor hajt bennünket kényszervezérelt üzemmódba. A gondolat mégsem ellenség, csak használni kell tudni a hatékony tudatos teremtéshez. A gondolatok segítségével képeket alkotunk és megerősítéseket végzünk. A megfelelő képalkotás már a tudatalatti elmét fogja működésre bírni. A vonzás törvénye ténylegesen a tudatalattiban működik.

  • érzelem

(Nő, jobb agyfélteke, yin energia, intuitív megérzések).

Az érzelmek  hihetetlen erővel bírnak a teremtési folyamatban. Az érzelmek hatalmas erejét a  vizualizációink során és a megerősítéseink alkalmával is felhasználhatjuk, hogy a teremtő szándékunkat örömmel és hálával töltsük fel. A gondolatnak és a hozzákapcsolt érzelmeknek  hasonlónak kell lenni egymással!  Amikor anyagi bőséget  vizualizálsz, de tudatalatt negatív érzelmeket társítasz (mint például a pénz hiányának az érzése), vagy átfut az elméden, mekkora hülyeség ezt a tudatos teremtés, akkor a gondolataid és érzelmeid nem lesznek hasonlóak, ebből pedig az következik, hogy a teremtőerő nem lesz elegendő az anyagi vágyak megvalósításához. 

Más szavakkal…

A tudatos teremtés melegágya az öröm. Ezért, ha rossz hangulatban vagy, nem jó ötlet a tudatos teremtés gyakorlása. Ehelyett fordítsd a figyelmed olyasmire, amitől jobban érzed magad, és addig tedd ezt, amíg úgy érzed, hogy felkészültél a tudatos teremtés gyakorlatára. Nem szabad cselekednünk, ha negatív érzelmi állapotban vagyunk, mert az ellentétes hatást vált ki, mint amit szeretnénk elérni. Inkább pihenjünk, kényeztessük magunkat, egészen addig, míg nem kerülünk az intuitív cselekvés állapotába.

Tevékenység

(A gondolat és az érzelem egyesülése, amelyenek a gyümölcse a gyermek) Amikor gondolataid és érzelmeid egymáshoz igazodnak, képes leszel inspirált cselekvésekre, kreatív  ötletekre, túlerőltetés nélkül. Olyan ötleteid támadnak látszólag a semmiből, amelyek akkora energiatöltetet adnak, hogy a célhoz vezető cselekvést az akadályok ellenére is képes leszel megvalósítani. Bízz a  belső irányítási rendszeredben, és egy kicsi bátorság, és máris úton vagy  a vágyaid felé vezető úthoz.

Hogyan tudod alkalmazni a tudatos teremtést a mindennapjaidban?

Itt az egész folyamat dióhéjban!

 

1.) Ismerd fel a korlátozó hiedelmeid

„Akár úgy gondolod, hogy képes vagy rá, akár úgy , hogy nem, igazad van.” – Henry Ford

Ha még kezdő tudatos teremtő vagy, akkor a korlátozó hiedelmek felismerése kulcsfontosságú lesz a számodra, mielőtt elkezdenéd a vizulizációs gyakorlatokat és a pozitív megerősítések használatát. A korlátozó hitrendszerek a gyermekkorban, vagy mégkorábban belénk nevelt  téves információk, amelyek arra kárhoztatnak bennünket, hogy ne legyünk sikeresek.

Néhány példa a korlátozó hiedelmekre:

„Nem érdemlem meg a boldogságot.” „Nem vagyok elég intelligens ahhoz, hogy sikeres legyek.” „Nem vagyok elég iskolázott, így soha nem lesz jó munkám.” „Nem vagyok elég jó megjelenésű, hogy igaz szerelmet találjak” „Csak akkor lehetek gazdag, ha nagyon keményen dolgozom.”

Az, hogy felismerjük és elengedjük ezeket a blokkokat és ráhangolódjuk a megfelelő frekvenciára  a sikeres tudatos teremtés érdekében, amit sorshangolásnak is nevezhetünk, szembe kell néznünk a saját árnyékvilágunkkal.

….de nem bonyolítom túl: gyakran elég a gondolkodásmódunkat átállítani, hogy a tudatos teremtés a javunkat szolgálja.

 

2.) Használj vizualizációs technikákat

 

Ez a lépés arról szól, hogy fogalmazz meg egy erős szándékot, és küld ki az univerzumba. 

A legfontosabb az, hogy találj olyan  technikákat, amelyek illenek hozzád, és hatékonyan tudod alkalmazni. 

 

3.) Érzelmek aktiválása

Olyan célt tűzz magad elé, amelynek elérése izgalommal tölt el! A harmadik lépés tehát az, hogy erős  érzelmekkel töltsd fel a teremtő gondolataid. Ez a vizualizációs technikák mentén megvalósítható. Minél több örömöt, hálát és izgatott  várakozást érzel, annál több hasonló gondolatot, érzést, eseményt hívsz elő.  A hálagyakorlatok csupán az egyik módszer az energiaszint emelésre. i Minél inkább hálásnak érzed magad, annál több bőséget vonzol be az életedbe, és méghálasabb leszel, és elindulsz a felfelé vezető spirálon.

4.) Kövesd a  belső irányítási rendszered, hogy a cselekvéseid legyenek intuitív cselekvések.

A kétségeink elfogadásával és az önmagunkba vetett bizalommal megnyílik az ösvény a szándékaink megvalósításának irányába itt a fizikai világban.

Két út áll előttünk:

  1. A logikára és a fizikai törvényszerűségekre alapozva, óriási munkával, túlerőltetve magunkat elérjük a céljainkat. Nagyon fárasztó, küzdelmes módszer, és sokszor az egészségünk látja kárát. 

2.Felismerjük, hogy nem vagyunk egyedül, és felismerjük, hogy képesek vagyunk irányítani a gondolatainkat és az érzéseinket, könnyedebb módon megteremtve vágyainkat. Nem kell túlerőltetni magunkat, hogy bevonzzuk a vágyott társat, az anyagi bőséget.

…de nem azért jöttünk erre a földi világra, hogy tétlenkedjünk. A cselekvés öröme nélkül unalmas lenne az élet.  Azért jöttünk ide, hogy az összes energiánkat (mind fizikai, mind nem fizikai) felhasználjuk a teremtéshez. Ha vannak olyan dolgok, amelyeket megtehetsz annak érdekében, hogy vágyaid gyorsabban leképeződjenek a fizikai világba, akkor cselekedj! A cselekvés a teremtő folyamat része, de ha túlerőlteted magad, rossz úton jársz…

Ha teljesíted a szentháromságot, körülölel a harmónia hármassága.  

Egy másik tipp a tudatos teremtés szempontjából az, hogy figyelj a jelekre, vedd észre a szinkronicitás törvényét, amely elvezet a vágyaid megvalósításához.  Amikor a valódi vágyaidhoz igazítva cselekszel, megtörténik a csoda: a megfelelő gondolatok látszólag semmiből tűnnek elő, magukhoz vonzva mégtöbb hasonló, építő gondolatot, energiát, embereket, eseményeket, amelyek segítségével végül leképeződik a vágyad a  fizikai világodba. Az ilyen sugallatokat, jeleket tekintsd az univerzum, a Gond-viselő támogatásának. Mivel ezek a gondolatok az isteni irányítás szikrái, alig hallhatóan, nagy szeretettel ösztönöznek olyan  cselekvésre, amelyet meg kell tenned annak érdekében, hogy álmaid valóra váljanak.

Ha nem veszed észre a jeleket, emiatt ne aggódj. Ne rontsd el a teremtést az aggódás rossz szokásával. Mindaddig, amíg igyekszel tudatosan teremteni, a világegyetem új és új lehetőségeket kínál , amíg észre nem veszed a jeleit, a kínálkozó lehetőségeket, és kiteljesíted a legszentebb vágyaid is. Ha a spirituális törvények szerint élsz, akkor kikerülhetelen, hogy megvalósuljon, amiért születtél. 

…de továbbmegyek: nem kell minden törvényt megérteni. A vonzás törvényének mély megértése, használata beteljesíti az összes törvényt, így az elvezet oda, ahová menni szeretnél. A vágyból gondolat, a gondolatból szó, a szóból tett, a tettből megszületik a saját univerzumod. 

TUDATOS TEREMTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE ÚTMUTATÓ

Ismerd meg a gondolat megdöbbentő erejével történő teremtés 5 lépcsős formuláját. Akár kezdő vagy, akár nem, ezek a lépések mindenki számára alapvetőek, most és a késöbbiekben.

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!