Barion Pixel

INTUITÍV ÉTKEZÉS

KÉPZELD EL AZ ÉTKEZÉSEID HARMÓNIÁJÁT

Nincs többé elpocsékolt idő- és energiapazarlás az étkezésed és a testedet érintően.

Bízol a tested bölcsességében

Nincsenek többé korlátaid,

Az elméd felszabadultan teszi a dolgát, és  azokkal az emberekkel töltöd az időd, akiket szeret, és kész vagy a kihívásokra.

Képes vagy tisztán felismerni a szívbéli vágyaid.

Ráébresz a Felsőbb Erődre/ Énedre/

Jobb életet építesz magadnak és a megnövelt energiáid révén másoknak is.

Tudod, hogy képes vagy szebbé tenni a világot.

Rácz Zoltán vagyok.  

Végzettségemet tekintve életmód tanácsadó terapeuta, természetgyógyász vagyok. Hiszem és tudom, hogy a legmagasabb rendű dolgok alapja a term-ész-et tisztelete. A fő tématerületem a spiritualítás, a sikeres manifesztáció, de tisztában vagyok vele, hogy az első lépést mindenképp az életmód, ezen belül a táplálkozás területén belül szükséges megtenni.

Tudom, hogy az embereknek nincs harmonikus kapcsolatuk az étellel. Sok időt, túl sok időt töltöttem a külünféle diétás rendszerek tanulmányozásával, alkalmazásával, míg végül fel kellett hogy ismerjem, hogy zsákutcába kerültem. A különféle diétás rendszerek, a külső szabályok éppenhogy megakadályozzák, amit elérni szeretnénk.

Felismertem, hogy egy rendszerszintű problémáról van szó. Ha egy mondatban kellene megfogalmaznom, akkor csak ennyit mondanék: a társadalmat irányító erők manipulatív hatásai megakadályoznak bennünket abban, hogy tisztán felismerjük az intuitív képességeinket, a Felsőbb Erőnket.

Ezen probléma az étkezés területén belül a diétás rendszerek megosztó tömkelege, ami elveszi az energiánkat és ami a legértékesebb, az életünk értékes idejét. 

A probléma a diéta kultúra, ami távol tart bennünket a belső bölcsességünktől.

A mi kultúránk a diéta kultúra  egy olyan korlátozó hiedelem rendszer , amely a súly és az alak gondolatkörében tart, ahelyett, hogy egy szebb hellyé tennék a világot.

Amellett, hogy rosszul érzed magad a testedben, a diéta kultúra arra kényszerít, hogy túlzottan sok figyelmet fordíts az étkezésre, bűntudatot sugallva, ha nem ezt teszed.

A diéta kultúra  elvonja a figyelmedet az örömről, a szívbéli vágyad felismeréséről, a célodról és ami a manifesztációs erődet tekintve a legrosszabb a Felsőbb Énedről, a Felsőbb Erődről.

Ellopja az életedet mókuskerékben tartva– egy igazi „Élet tolvaj”.Nem arra születtél, hogy manipuláljanak, nem arra születtél, hogy a mások vágyait éld.

Szabadságot, önbecsülést és természetes kapcsólódást érdemelsz az ételeddel kapcsolatban is.

Ezt az intuitív étkezési tanfolyamot azért hoztam létre, hogy segítsek:

 ♥ Hagyj fel végleg a diétákkal, hogy szabadon az igazán fontos dolgokra tudj összpontosítani

♥ Örülj az ételnek, és ne fojtsd el a vágyaid, hogy teljes mértékben részt vehess életed minden pillanatában – a hétköznapoktól a varázslatos pillanatokig

♥  Ismerd fel, tiszteld és bízz meg tested  éhség- és teltségjelzéseiben, hogy megadd számára azt, amire valóban szüksége van

♥  Állítsd meg a korlátozás-túlevés ciklusát (vagy amit én Önsorsrontó ingamozgásnak nevezek), és találj békét

♥  Barátkozz meg minden étellel – még azokkal is, amelyeket egykor „korlátlanul” fogyasztottál –, és ne érezd azt, hogy elvesztetted a  kontrollt

♥  Fogadd el a tested – BÁRMILYEN is az –, és szabadulj meg a negatív érzelemk fogságából

♥  A fizikai tevékenységet a mozgás öröméért végezd, ne az étkezésért való vezeklésképpen

… és szabadítsd meg magad még a legdivatosabb táplálkozási irányzatok fogságban tartó ördögi köréből

FELKÉSZÜLTÉL EGY GYÖKERES VÁLTOZÁSRA?

Csatlakozz most és válj intuitív evővé TE is!

A  tanfolyam indulása: 2023.november 17.

Jelentkezz még most!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Készen állsz arra, hogy egy mély és  tartós kapcsolatot alakíts ki az étellel?

Ennek a tanfolyamnak az a célja, hogy segítsen újra kapcsolatba lépni a testeddel, ami a számodra a legjobb, hogy az elméd szabaddá váljon az élet legszebb dolgaira.

Olyan egyszerűnek hangzik „csak a testedre hallgatni”, nem igaz? De amint valószínűleg sejted, ez a folyamat hihetetlenül összetett.

Talán már próbáltad , de a kezdeti próbálkozásaid csak megerősítették azt az érzésedet, hogy nem bízhatsz a testedben. Talán  megdupláztad az irányításra tett erőfeszítéseid – és a végén ismét úgy érezted, hogy elvesztetted az étkezésed felett a kontrollt.

Ismerem ezt az érzést. Terapeutakét, természetgyógyászként sok küzdelmet, fejtörést okozott, hogy milyen ismeretekkel lássam el az ügyfeleim, mert mindenkinek más az útja. Az intuitív étkezés sok évvel ezelőtt segített meggyógyítani az étellel való kapcsolatomat, és táplálkozási terapeutaként is egy csodálatos ösvényen vezet. 

Ezen az  online tanfolyamon felfedezheted azokat a csodálatos eszközöket, amelyek elvezetnek oda, hogy a saját táplálkozási tanácsadóddá válj, rengeteg időt, anyagi költséget és aggódást megspórolva. A tanfolyamot bárhonnan, bármikor elérheted, sőt felveheted velem a kapcsolatot, ha valahol elakadtál..

Ez a tanfolyam nem a táplálkozási zavarokkal küzdőknek  készült,pl. anorexia, bulimia, de mindenképpen neked szól, ha felépültél az előzőekből, vagy egy életen át küzdöttél éppen divatos diétás- táplálkozási trendeket próbálgatva..

…és van itt még valami: ha a spirituális képességeid, a Teremtő Erőd szeretnéd egy magasabb szintre emelni, elhagyva minden spirituális, vallási tradíció merev táplálkozási ajánlásait, akkor jó helyre érkeztél. Tudom, nem véletlenül…

Csatlakozz, hogy az új források szabadságát megízleled az étkezéseid kapcsán. 

A multimédiás eszközök, tippek és tevékenységek gazdag tárházát kapod, amelyek segítségével azonnal megbékélhetsz az ételekkel, és elháríthatod a gyakori akadályokat.

– 4 fő modul, mélyreható tartalmakkal 

– Videós előadások 

– Elgondolkodtató naplótevékenységek, amelyeket a tanfolyam során használhatunk

– Letölthető PDF munkafüzetekek minden modulhoz

– Exkluzív audiomeditációk, amelyek segítenek az intuícióddal való együttműködésben

 

–  Válasz a tanfolyam során felmerülő kérdésekre, könyvtár formájában

–  Az összes hang- és írott tartalomhoz korlátlan a hozzáférésed,  letölthed az írott -és a hanganyagokat, valamint INGYENES hozzáférést kapsz a kurzus jövőbeni frissítéseihez

–   Heti e-mail üzenetek, amelyek segítenek fenntartani a motivációd és visszacsatolást kapsz

Készen állsz, hogy harmonizáld a kapcsolatod az étellel az életeddel?

Csatlakozz és válj intuitív evővé!

4 FŐMODUL, RÉSZLETES ALMODULOKKAL, HOGY MIHAMARABB INTUITÍV EVŐVÉ VÁLJ:

 • Kapcsolódj a természetes étvágy és jólakottság érzéséhez

 • Éhség-Teltség- és Megelégedettség táblázatok és munkalapok

 • Éhség- és a teltség nyomon követése

 • Önismereti munka: milyen múltbeli információk hatásai érződnek, érződtek az étkezéseiddel kapcsolatban

 • Az érzelmek energetikai létrája és az étkezés közötti kapcsolat

 • Tudatos étkezés- a mindfulness módszere

 •  A belső hangjaid, az ítélkező, a semleges megfigyelő, a szerető hang- és az intuicíó hangja

 • Érd el a valódi megelégedettség érzését

 • Barátkozz meg az ételeddel

 • Ismed fel a jelenlegi akadályaid, és alakítsd ki egy tiszta szándékot, hogy mit szeretnél.

 • Visszajelzés az elért eredményről – az őszinte visszacsatolás a siker feltétele

 • Tűzd ki a rövid, közép és a hosszútávú céljaid 

 • A külső szabályok követése helyett legyél a saját coach-od

 • Készítsd el a jövőre vonatkozó gyakorlásai terved

 • Ismerd meg, mi vár még az intuitív étkezés felszabadító útján – és hogyan lehet különbséget tenni a valódi intuitív étkezés és a diétás kultúra között

 • Tudományos vizsgálatok, előadások

 • A külső szabályok, diétás trendek követésének veszélye

 • Étkezési rendellenességek, testképzavarok

 • Fedezd fel a TELJESSÉG mélyebb jelentését, belső élményét, és azt, hogyan akadályozza meg a társadalom, illetve a táplálkozáskultúra a kapcsolódásunkat a Felsőbb Énünkkel

 • Ismerd meg, miért nem szolgál  a fogyókúra és a test megváltoztatásának kísérlete!

… és van itt még Valami, ami egyedülálló…

Komplex, ~ 10 perces vezetett meditációk

A meditációk, annak ellenére, hogy rövidek, nagy hatékonysággal rendelkeznek. Összeállításuknál figyelembe vettem a HearthMass intézet szívvel kapcsolatos kutatásait. Alkalmaztam biofeedback és légzés technikát, a mindfulness módszerét, pozitív megerősítéseket és a test-elme rendszeréban elakadt érzelmi blokkok oldást az EFT = Érzelmi Felszabadítás Technika segítségével.

A binauráris zene pedig az agyhullámok nagyon finom szinkronizációját segítik elő a hatékony meditációs állapot gyorsabb eléréséért. 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Az Intuitív Étkezés tanfolyam egy adott időpontban kezdődik?

Igen, de ennek ellénére saját tempójú online tanfolyam! Azonnali hozzáférést kapsz, amikor regisztrál, és később is elkezdheted  a tanfolyamot. Örökre hozzáférhetsz az összes modulhoz és a kérdezz-feleletekhez, a videós-és a hanganyagokhoz,így nem kell aggódnod az időzítés miatt.!

Elmehetek nyaralni a tanfolyam alatt anélkül, hogy bármiről is lemaradnék?

Természetesen! Mivel a tanfolyam saját tempójú, és örökre hozzáférhetsz az összes modulhoz, néhány hétre eltávozhatsz, és ott folytathatod, ahol abbahagytad. Hozzáférésed nem jár le, de ezért szánj rá időt, ne halogass.

Előzetes ismeretek szükségesek az intuitív étkezésről

Egyáltalán nem! A kurzus segít az intuitív étkezés minden egyes alapelvének feldolgozásában, így nem kell ismerned azokat a kezdéshez. A tanfolyam végére kiváló ismeretekkel fogsz rendelkezni az intuitív étkezésről..

Már ismerem az intuitív étkezést. Ad majd még valami újat ez a tanfolyam?

Teljes mértékben! A tanfolyamot az intuitív étkezés gyakorlatba ültetésével kapcsolatos gyakori problémák megoldására terveztem, így ha már ismered a koncepciót, de még nem építetted be teljesen az életedbe, akkor ez a kurzus segít eljutni oda. A multimédiás formátum sokféle tanulási stílushoz illeszkedik, az interaktív eszközök és naplózás pedig segítik a megértés elmélyítését.

Étkezési zavarral küzdök. Elvégezhetem ezt a tanfolyamot?

Ennek a kurzusnak a célja, hogy segítsen a krónikus diétázással és étkezési zavarokkal küzdő embereknek békét teremteni az étellel és a testükkel. Nem azoknak készült, akik súlyos evési zavarokkal küzdenek, mert az evészavarok megbízhatatlanná tehetik az éhség- és jóllakottság jeleinek érzékelését. Az intuitív étkezés minden elvének gyakorlása ilyen állapotban ronthatja az étkezési zavar tüneteit. Várj a tanfolyam megvásárlásával, amíg felépülsz. Addig is keress olyan specialistát, aki kompetens a különféle étkezési zavarok kezelésében. A támogatásukkal nyugodtan dolgozhatsz a tanfolyam anyagán.

Soha nem diagnosztizáltak evési rendellenességgel, de úgy érezm, hogy  jellemző rám valamilyen táplálkozási probléma.

Az étkezési zavarok egy spektrumban helyezendők el, és a legtöbb emberre ez jellemző. Ez a kurzus olyan emberek számára készült, akiknek rendellenes étkezési szokásaik vannak, mint például jo-jó diéta, alkalmankénti kényszeres evés, valamint a korlátozások és a túlevés közötti ingadozás.

Ha jelentős egészségügyi problémáid lennének, pl.: gastroparesis, purgáló zavar vagy a gyógyszerekkel való visszaélés, ebben az esetben konzultálj a kezeő orvosoddal.

Mi van, ha más egészségügyi problémám van?

Kutatások kimutatták, hogy az intuitív étkezés hatékonyan kezeli és csökkenti számos krónikus betegség, például a cukorbetegség és a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Kérdezd meg az orvosod, ha konkrét aggályaid vannak.

Az intuitív étkezés segít a fogyásban?

Az intuitív étkezés  nem fogyókúrás módszer. Vannak, akik fogyhatnak, amikor megtanulják tisztelni a testüket, míg mások híznak, éppen a fogyókúrák anyagcserére gyakorolt kedvezőtlen hatása miatt. Megint mások intuitív étkezéssel tartják meg a súlyukat. A fogyás NEM célja ennek az intuitív étkezés  tanfolyamnak, amely az EGÉSZ-ség elvein- és a test elfogadásán alapul.

Ha olyan kérdésed van a kurzussal kapcsolatban, amelyre fent nem kaptál választ, kattints a alábbi szövegmezőbe.

1 hónapos pénzvisszafizetési  garancia!

 

VÁGJ BELE!

Készen állsz arra, hogy megbékélj az étellel, és helyet csinálj az ÉLETEDBEN az igazán fontos dolgoknak? Kiszabadulni a mamipulációk alól, és megnézni, mi van a másik oldalon?
Készen állsz arra, hogy a SAJÁT MAGAD KEZÉBE VEDD AZ ÉLETED?

Csatlakozz és válj intuitív evővé!

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!