Barion Pixel

Gyakorold ezt minden nap- radikálisan megváltoztatja az életed!

Számos eredmény és vizsgálat bizonyítja egészen a látásélesség fejlesztésétől a leghihetetlenebb gyógyulásokig, de senki,még a témával foglalkozó kutatók sem értik igazán, hogy a következő két módszer, hogyan is működik. Fontos megérteni, hogy a vonzás törvénye az  intuíció által vezérelt cselekvéseken keresztül működőképes. De, hogyan férünk hozzá a belső megérzésekhez, sugallatokhoz.

Sajnos a mi, nyugati  civilizációnkban ,csak egy dologra tanítottak meg bennünket;  az ébrenléti, logikai gondolkodásra. A logikai gondolkodás az elme béta rezgés állapotával jellemezhető. Csakhogy az elménk ennél sokkal többre képes, ill. többre lenne képes, ha megtanulnánk használni.

Nos,  az emberek a bennszülött kultúrákban megélték, megélik a tudatállapotok több szintjét. Sok helyen összejönnek például kora reggel a tűz körül, és teát kortyolgatnak. A teázás közben megvitatják, hogy éjszaka mit álmodtak. Ők úgy gondolják hogy az álom éppen olyan valóság, mint az ébrenléti állapot, és jelentőséget tulajdonítanak az álmaik értelmezésének.  Az álmodás az egyik módosult tudatállapotunk.

MEDITÁCIÓ

Továbbmegyek: de ilyen meditáció is. Szóval a meditáció is egy módosult tudatállapot, hasonlóan, amikor álmodunk. A meditatív állapotban egy nagyon erőteljes dolog történik velünk. Azok az emberek, akik meditálnak,azok az emberek akik gyakorolják a tudatos jelenlétet, amit a tudomány is megállapít, és az én sokéves meditációban szerzett tapasztalatom is, hogy a módosult tudatállapotnak hatalmas befolyása van az életünk minden területére, ahogy mondom minden területére!

Nem kell persze nagyon komoly meditációs technikákra gondolni. A nap folyamán elég csak néhány percig alfa állapotba kerülni, három négy percre és ez több, mint elég, főleg, ha ezt a nap folyamán több alkalommal megtesszük. Ezek az állapotok tökéletesen lehetővé teszik, hogy meghalljuk a belső, intuitív hangunkat.

Mit is kell tenni: nagyon egyszerű, kb. 3 percig figyelni a légzésre, ahogy az orrunkon keresztül beszívjuk a levegőt és kifújjuk. Ez az egyszerű légzéstechnika 3 percen belül alfa állapotba juttat. Ebben az  állapotban érzékennyé válunk a kreatív megoldások, ötletek világa felé. Ezek a belső sugallatok sokszor keverednek a tudatos gondolatokkal, és ezek a kombinációk igen gyakran igazán kreatív megoldásokat tesznek lehetővé.

A belső jelzőrendszerünket meghallva már intuitív módon leszünk képesek cselekedni. 

Egy példa: a számítógép előtt ülve, és a  légzésünre figyelve, vagy akár közben becsukva a szemeinket is,  alfa állapotba kerülve, majd onnan visszatérve azonnal le tudjuk gépelni  a sugallatokból kapott információkat. Ez egy csodálatos lehetőség, és vannak emberek, akiknek a kreatív gondolatainak a döntő többsége ebből az  állapotból származik.

A kutatók felfedezték hogy az alfa agyhullámoknak megnyugtató, relaxáló hatásúk van az elménre, és a testünkre egyaránt. Ha viszont tovább folytatjuk a relaxációt az agyunk théta állapotba kerül. A théta állapot akkor is megtörténik, amikor éppen elalszunk. Amikor théta állapotban vagyunk, akkor nagyon tiszta és kreatív ötletekhez, inspiráló képekhez férünk hozzá.

THÉTA ÁLLAPOT

Van egy legendás történet  Thomas Edison-ról. A villanykörte feltalálója egy úgynevezett szundikáló technikát alkalmazott:  fogott egy vasgolyót a kezében, és amikor Edison egy pillanatra elbóbiskolt, a vasgolyó leesett a földön lévő tálcára, a csörömpölésre  azonnal felébredt, és leírta a théta állapotban kapott sugallatait.

Miért volt ez a módszere ennyira hatékony? Az oka, hogy théta állapotból nyert ötleteit azonnal leírta. Edison azt mondta, hogy “ Az ötleteim az univerzumból jönnek. Ezt persze nagyon nehéz elhinni, de igaz.” Thomas Edison. 

Szóval nagyon hatékony a théta állapot, kinyerve onnan az ötleteinket.

Azt mondom hogy a meditációnak ez egy nagyon, nagyon hasznos része. Nem kell okvetlen meditálni. Ha megnézzük a különböző fajta meditációkat- valójában utálom is azt a szót, hogy meditáció, mert már nagyon félreértelmezett, hasonlóan a szeretet, vagy Isten fogalmához.  Inkább úgy hívnám a meditációt, hogy transzcendens technika. Amikor pl. a számítógép előtt ülsz és a gondolkodást szüneteltetve néha magad elé bambulsz, révülsz, és egyszer csak egy ötlet, szinte a semmiből kipattan a fejedből. Szóval ez egy nagyon modern technika, amellyel szebbé tesszük az életünket. A meditáció a mai modern világban egy teljesen különböző út.

 A túl kemény munka már egy elavult megközelítés

A meditáció egy mítosz, ráadásul azt mondják, hogy ez egy nagyon kemény munka. Ez így nem igaz.. A meditációnak az  alkalmazása olyan kreatív ötletek kinyerésére alkalmas, amellyel a munkaóráink számát jelentősen képesek vagyunk lecsökkenteni és a munkát hatékonyabbá tenni.

 A túl kemény munka már egy elavult megközelítés azok számára akik már tudják, hogy a meditációban, a  théta állapotban elő hozott kreatív megoldások a hagyományos, sziszifuszi munkát feleslegessé teszik. Ezáltal nem terheljük túl magunkat. A rengeteg munka megrongálja a kapcsolatokat, a házasságokat, válásokhoz vezethet, és sokkal hamarabb megöregszünk.  Sajnos nagyon sok ember tévképzetben él. Az hiszik, ha igazán eredményesek akarnak lenni, akkor túl kell magukat terhelni, korán kelni és átdolgozni az éjszakákat.

A meditáció mindennapi alkalmazása

Nos, létezik egy sokkal egészségesebb módja a célok elérésének, ez pedig nem más, mint a meditáció mindennapi alkalmazása. Elég naponta néhány percet meditálni, révülni, és váratlanul előbukkannak a szükséges információk, és ez már messze hatékonyabb, mint a mókuskerékben roboltolni. 

Tehát  az első lépés ez a fajta révülés, de van egy nagyon fontos második lépés is, amit neked  kell felépíteni, vagyis, hogyan optimalizáld az Ötleteidet. Az egész VitalGalaxy önfejlesztő rendszerem erről szól hogy jussunk ötről hatra.  Ha már megvan az ötlet, még nem kell azonnal vadul cselekvéshez fogni, helyette nézzünk megint egy gyorsító technikát: ez nem más, mint a vizualizáció.

VIZUALIZÁCIÓ

Számos tanulmány van rá, hogy a vizualizáció hogyan tudja meggyorsítani, könnyebbé tenni a vágyak megvalósítását. Például ha valaki elképzeli, hogy a tévé előtt ül és növekednek az izmai, és  ezt a tudományos vizsgálatok is alátámasztják, az izomzat valóban növekszik. A jógában is léteznek ősi technikák, hogy elég elképzelni az izomzat növekedését, és a növekedés megtörténik. 

Visszatérve:  a kontroll csoport, akiknek a tagja ténylegesen elvégezték az edzőteremben a gyakorlatokat, körülbelül ugyanazt az izomzat növekedést érték el, mint akik otthon ülve a fotelban csupán elképzelték ugyanezt. 

Továbbá említhetném Ronaldinhot, világhírű brazil focistát, aki a meccsek előtt  elképzelte, mit, hogyan fog csinálni a meccsen, hogyan fog gólt rúgni, cselezni stb.

Szóval a vágyaink megvalósítását képesek vagyunk megyorsítani a vizualizáció technikájával. A kutatók még a mai napig sem értik, hogyan lehetséges ez, de bizonyítékok vannak rá, hogy valóban működik.

 

Ez igaz a vállalkozások, az anyagi bőség területén is. Ha van egy tiszta képed arról, mit szeretnél csinálni, és hogyan is néz ki az üzleted, amit meg akarsz valósítani, a Vizualizáció technikájával  sokkal gyorsabban el tudod érni.

ÖSSZEFOGLALVA

a vágyaid könnyebb megvalósítása érdekében alkalmazd a meditációs technikát, naponta néhány percig, és a vizualizációs gyakorlatokat. 

Így a meditáció nem egy misztikum,  nem a szerzetesek egész napos gyakorlata, hanem a gyakorlati felhasználása,hogyan teremtsd meg az álmaid életét.

…és ez hihetetlen, de csak néhány percet vesz igénybe naponta!

TUDATOS TEREMTÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE ÚTMUTATÓ

Ismerd meg a gondolat megdöbbentő erejével történő teremtés 5 lépcsős formuláját. Akár kezdő vagy, akár nem, ezek a lépések mindenki számára alapvetőek, most és a késöbbiekben.

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg a barátaiddal!

Shares