Barion Pixel

Miért éppen a helyes gondolkodásmód a vágyaink elérésének a kulcsa?

A Tudati beállítódásaink meghatározzák céljaink elérését, pontosabban, hogyan küzdjünk meg kudarcainkkal. A megfelelő tudati beállítódás a kulcs, hogy kudarcaink kiértékeléséből épülünk, fejlődünk vagy a kudarcok helytelen feldolgozása egészségünk, fejlődésünk rovására megy.

A gondolkodási beállítódásaink, ami a tudattalan elmében rögzül, nevezhetjük korlátozó hiedelmeknek nagymértékben befolyásolják, hogy  mit érünk el az életben.

Mindegyikünk elméjében él egy képzet bizonyos korlátokról és lehetőségekről, amelyek keretet szabnak céljaink kitűzésének.

Jó néhány blokk létezik illetve megkérdőjelezhetetlen, igaznak vélt információ tudatunkban, amelyet mindenképpen nagyon megérné felülvizsgálni.

Ebben a cikkben- a  teljesség igénye nélkül-,  néhányat megemlítek.

  1. Sokunkra jellemző a negatív gondolkodásmód. Hajlamosak vagyunk a történéseknek inkább a negativ oldalára koncentrálni, míg a jó oldalt sokszor észre sem vesszük. Ne hibáztassuk magunkat ,ha valamit” rosszul” csináltunk.  Vegyük csak észre a hibát és legközelebb próbáljuk jobban. Jusson eszünkbe, hogy az élet, és benne a mi életünk is az állandó fejlődésről szól. A fejlődés szellemi törvénye pedig alapvetően magában foglalja hogy a hibák törvényszerűek.
  2. Nagyon sokan gondolják, hogy  a képességeik, az intelligenciaszintük már   adott ,és még szorgalmas tanulással, munkával sem változtatható meg. Sokféle intelligenciát mérő teszt létezik, amivel különböző képességek mérhetők. Lehet valakinek magas a mentális intelligenciája ha az érzelmi intelligenciája gyenge értéket mutat.  A jó hír azonban hogy az intelligencia minden típusa fejleszthető.
  3. Szintén tévhit ,hogy az alapvető tulajdonságainkon nem tudunk változtatni.  Ez a tév információ szintén rögzült helyzetbe tesz bennünket.
  4. Nem számít ,hogy valaki milyen adottságokkal született, sokat tud változtatni. Einstein azt mondta, hogy ő nem különösen tehetséges, de tovább gondolkozik a problémán,mint mások.

A korlátozó hiedelmeket szinte a végtelenségig sorolhatnám,  de inkább haladjunk a megoldások irányába.

A megoldás kulcsszava: szemléletváltás

A szemléletváltás a különböző blokkok felismerésével kezdődik és innen szinte automatikusan halad már a megfelelő irányba. A megoldásközpontú szemlélet jellemzői:

  • az egyén keresi a kihívás
  • a kudarcokat, betegségeket esélyként fogja fel, mint lehetőséget a fejlődésre
  • elébe megy a kritikáknak sőt tudatosan keresi a visszajelzéseket
  • első ütemben észreveszi, hogy irigykedik mások sikerére ,de túllépve az irigység érzésésén hajlandó a sikeres emberektől tanulni
  • képes az őszinte önértékelésre
  • hiszi és tudja, hogy  az átmeneti kudarcok ellenére is,  kellő erőfeszítései a sikeresebb boldogabb élet irányába halad

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg a barátaiddal!

Shares