Barion Pixel

Legtöbben, abban a korlátozó hiedelemben élnek, hogy az egészségért nem kell tenni szinte semmit. Mások abban a hiszemben fordulnak orvoshoz, természetgyógyászhoz, hogy majd valaki más meggyógyítja őket. A jó orvos, a jó természetgyógyász, a jó szakember nagy segítség, de csak segítség. A gyógyulás után-egy idő múlva-az ember újra megbetegszik. Az ok többnyire pedig, hogy nem jutunk felismerésekre a betegséghez vezető okokat illetően.

Az emberek többsége egyszerűen nem tesz semmit egészségért,  nem hajlandó a saját életét illetően felismerésekre jutni.

A WHO / Egészségügyi Világszervezet/  álláspontja szerint is az egészség megőrzéséhez az egyén aktív közreműködése szükséges.

Az önfejlesztés lényege végső soron a változásra való képesség elsajátítása. A képletet így is írhatnám röviden:  egészség = változásra való képesség

A megfelelő belső hozzáállás elsajátítására pedig tanulásra, tudatosságra van szükségünk./  Itt nem az iskolában megszerzett tudásra gondolok/

Felelősséget kell vállalnunk saját egészségünkért. Más nem fogja megtenni helyettünk!

A másik oldalról: az egészség és az önfejlesztés kölcsönösen hatást gyakorolnak egymásra.

Nagyon nehéz a tudatosság létráján előbbre jutni, ha a fizikai állapotunk,  egészségünk, fittségi szintünk igen gyenge értékeket mutat. Amíg a nagyáruházak polcairól gátlástalanul dobáljuk bele kosarunkba a különféle tartósítószerekkel, ízfokozókkal, állományjavítókkal  kevert ételeket, élelmiszereket komolyan károsítjuk egészségünket.

Tisztában vagyok vele, hogy a többség számára  szinte lehetetlen megfelelően tiszta élelmiszerekhez jutni, ám mégis vannak megoldások.

A megfelelő hozzáálláshoz tartozik pl:  a sporttal, a mozgással kapcsolatos igaz információk ismerete.. Sajnos itt az ember hajlamos átlendülni a ló túlsó oldalára. Nevezetesen, vagy nem mozog semmit,  vagy túl sokat. Ne vegyük példaképnek azokat , akik az újságok címlapján elképesztően jól néznek ki, mert az ilyen csúcsteljesítményhez minden szinten fanatizmus szükséges.  A túlzásba vitt sport egyébként sem támogatja az egészséget. Az élsport és az egészség elválik egymástól.

A különböző kifogások  gyártásával se jöjjünk, hogy egyáltalán nincs időnk mozogni.  Rugalmas hozzáállással,  leleménnyel minden megoldható.

Térjünk vissza még egy kicsit az önfejlesztésre,  a tanulás, a helyes információ megszerzésének fontosságára.

A helyes tudás így kezdődik:

Az ember test,  lélek, szellem hármassága.

A folytatás pedig:

A megfelelő információk elérése ön-és a bennünket körülvevő világ ismeretének függvénye. Az  akadályozó belső és külső blokkok felismerése nélkül nem jutunk életünk minőségét illetően nemhogy ötről- hatra, de még kettőről-egyre sem.

Az  egészséggel kapcsolatos további és konkrétabb információk, kérdések,gyakorlati megvalósítások az Egészséközpont nevű Facebook csoportban hozzáférhetők.

Kattints IDE, majd csatlakozz a csoporthoz!

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg a barátaiddal!

Shares