Barion Pixel

A Vitalgalaxy  3 lépéses egészségfejlesztő rendszere

  1. lépés

A test komplex fizikai szintű megtisztítása a méreganyagoktól, lerakódásoktól. Biológiai táplálkozás, a sejtek védelme, energetizálása

  1.   lépés

gondolat erejének aktiválása

  1. lépés

Az elme cselekvő, gondolkodó üzemmódjának kiegyensúlyozása a tudatos jelenlét technikájával, egymáshoz harmonikusan kapcsolódó  meditációs gyakorlatokkal, kognitív terápiával kombinálva.

A lépések egymást szinergikusan erősítik. 

A spirituális emelkedés, a szellemi törvények alkalmazása komoly korlátokba ütközik, ha a fizikai testünk energia hiányban, különféle betegségekben szenved.  A hatalom mindent megtesz, hogy a tömeg tudatszintjét alacsonyan tartsa. Fontos téma, de ezen cikket nem szeretném ebbe az irányba elvinni.

A legfontosabb lenne tiszta élelmiszerekhez hozzájutni, ami a mai világban szinte lehetetlen. Fizikai síkon a lehetőségeink mára megoldhatatlan korlátokba üzköznek. Ennek ellenére, amennyire helyzetünk adja fogyasszunk tiszta élelmiszereket, és végezzünk időszakos böjtöket, és lépjünk is tovább, a következő “szintre”. Ne ragadjunk le, nem kell túlzásokba esni az életmód vonatkozásában. 

Az anyagi javak birtoklása, a kapcsolataink, de még az egészségünk is a változás törvényének vannak alávetve: egyszer fenn, egyszer lenn…

Elérhetjük a legjobb készségeket a munka világával kapcsolatban, vagy igazán profi kapcsolatépítők lehetünk, de ebben az állandóan változó világban nem kerülhetjük el a negatív hatásokat. Miről beszélek? A stressz faktorokról. Egy amerikai felmérés szerint 3 fő stressztényező ismert. A tanulmány szerint az első a családi stressz, amit a munkahelyi stressz követ és a nemzet stressze zárja.

Nem tudjuk mindig kikerülni a nekünk ártó, feszült embereket, ez lehetetlen. A világ olyan, amilyen. A megoldás az élet változó dolgaihoz való megfelelő hozzáállás és a jó stresszkezelés.

Melyek a stresszkezelés hatékony módszerei?

Bizonyos táplálékok, italok csökkentik a fizikai, azon keresztül a lelki stresszt. A böjtök, tisztítókúrák is bizonyítottan ide tartoznak. A mértékletes mozgásnak kifejezett feszültségcsökkentő hatása van. Az aktív és passzív pihenés különböző fajtái/ pihentető alvás, séta a természetben, relaxáció, autogén tréning, tánc stb. segítik a szervezet egyensúlyának visszaállítását. Ezek nagyon jó feszültségcsökkentő tényezők, de….

...sajnos hiába fogyasztunk bioélelmiszereket, sportolunk, az életmódunkat meghatározza az a szemléletmód, ahogyan viszonyulunk önmagunkhoz és a világhoz.  A szemléletmód, az ember mentális fejlettsége az a szűrő, ahogyan az élményeinket, a bennünket ért hatásokat értelmezzük, feldolgozzuk. Még a spirituális élmények is az egyén mentális szűrőjén keresztül kerülnek értelmezésre, így egy- egy spirituális élmény értelmezése nagymértékben függ az egyén mentális fejlettségi szintjétől. 

 

Nagyszerű, ha figyelünk az egészség fizikai alapjaira/ mozgási és táplálkozási szokások, de a hosszú távú egészséghez, jól/l/éthez még ez sem lesz maradéktalanul elég. Egy könyvtárnyi könyvet kiolvashatunk, de az információkkal még nem jutunk messzire a tudattalan blokkjaink miatt, és sokszor ezek miatt nem érjük el, amit szeretnénk.

 

Járhatunk kognitív terápiára, pszichológushoz, ami adott esetben nagyon sokat segíthet, de még mindig az elme határain belül “mozgunk”. Az elmének, a gondolatok világának, akármennyire rendezettek, korlátai vannak. Az elme maga a probléma.

A finomegyensúly kialakítása, a feszültség oldása túlmutat az elménk hatáskörén. 

Még lépnünk kell egy lépcsőt; túl kell lépni az elme határain, túl az elme cselekvő és kényszervezérelt működésmódján. A stresszkezelés további lehetőségei a spiritualitás világában találjuk meg. 

 

Amikor  ezoteriával foglalkozó könyveket olvasunk, számtalan információ befogadásának ellenére mégsem  lépünk a valódi spiritualitás ösvényére. 

Az információk megértésénél, osztályozásánál az elménk logikai képességét használjuk ki. Bármennyit is tudunk az adott témáról, az megmarad az elme szintjén, amit mentális spiritualitásnak nevezek. 

A valódi, vagy gyakorlati spiritualitás  a gondolkodás, az elme cselekvő üzemmódjának meghaladását jelenti. 

A képességet, hogy a múlt- jelen módból bármikor át tudjunk kapcsolni a tudatos jelen-lét  módba. Ez a fajta átkapcsolás többek között a stresszkezelés professzionális módszere, persze annál sokkal több.

Nézzük a következő lépcsőt: a gondolat, a hit ereje képes legyőzni a fizikai korlátokat.

A helyes szemléletmód hatással van a gondolkodási folyamatainkra, sőt még segít is a gondolkodási folyamataink fölé lépni, a spiritualitás irányába, az elme határain túlra

Mielőtt az elme határait feszegetnénk, fontos két dolgot kiemelnem.

A jó egészséget  két nagyon fontos tényező befolyásolja: a pénzkereset, valamint a kapcsolataink minősége otthon és a munkahelyen. Nagyon nehéz az egészséggel és a spirituális gyakorlatokkal foglalkozni, ha mondjuk nincs elég pénzünk a napi megélhetésre. Ha nincs elég pénzünk az kihathat a társasági életünkre. Megnehezíteni a kapcsolatépítést, a személyes találkozókat, a társas rendezvényeken való részvételt stb.

Az anyagi javak birtoklása, jó kapcsolatépítő képesség szükséges, azonban mégsem elegendő a kiegyensúlyozott élethez.

A programjaimban, az online kurzusaimban az egészség, a jólét és a  jóllét olyan technikáit tárgyalom az anyagi szférától a spiritualitásig, amely a ma élő ember igényeit, lehetőségeit teszi a középpontba. egyszerű, kivitelezhető formában. Nem kivitelezhető, hogy mindenki jó minőségű bio élelmiszereket fogyasszon vagy kiváló minőségű levegőt lélegezzen be, vagy órákig meditáljon elvonulva a világ zajától. 

Kivitelezhető azonban a szervezet fizikai tisztítása, a helyes szemléletmód kialakítása, és hatékony spirituális technikák alkalmazása.

 Ezen “3 szintű” “méregtelenítés” az egészségfejlesztés a mai világban kivitelezhető útja. 

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg a barátaiddal!

Shares