Barion Pixel

A legnagyobb erő a világon nem a gépek nem a kormány, nem különböző titkos társaságok. A legnagyobb erő a világon a gondolat. aAgondolatok erejét nem lehet túlbecsülni. Minden nagy dolog,vagy minden szörnyűség a világban egy egyszerű gondolattal kezdődött. A gondolataid képessé tesznek arra, hogy hatalmas dolgokat érj el, de a gondolataiddal képes vagy megbetegíteni saját magad is. A negatív gondolatokkal tönkreteheted a legszebb  álmaid.  Sok szenvedést okozhatsz magadnak. A választás a Tiéd.

A gondolatok megértése

A gondolatok erejéről most jöjjön 7 pontban egy tömör összefoglaló:

1.A vágyaid irányába tett első teendő a gondolataid megváltoztatása

Amikor az emberek kedvező változásokat akarnak létrehozni az életünkben, sajnos gyakran a viselkedésük megváltoztatására fókuszálnak. Kihagyják az első lépést:  nem veszik figyelembe a gondolat hatalmas erejét- alábecsülik.

Nagyon nehéz kedvező szokásokat kialakítani ,ha van néhány olyan gondolat, amely lehetetlenné teszi azt, hogy a megfelelő módon állj hozzá az életed megváltoztatásának.

Nagyon fontos megérteni,hogy a döntéseid mögötti okok rendkívül fontosak. Amikor megérted a valódi okokat, a cselekedeteid mélyebben fekvő mozgatórugóit,  képes leszel létrehozni a szükséges változásokat, amelyek a céljaid irányába egyenesen elvezetnek.

2.Az életben minden változás egy gondolattal kezdődik

Minden nagy találmány, felfedezés a feltalálójának, a felfedezőnek az elméjében született meg. Akár egy új házat veszel, vagy vállalkozást indítasz, ezek a dolgok mind a gondolattal, majd az ezekhez hozzá kapcsolódó hasonló gondolatokkal kezdődnek, illetve folytatódnak.

Nézzük  meg egy egyszerű példában:

A következő egyszerű folyamat bemutatja, hogyan kezdesz neki a karrierépítésnek. Az első gondolatod lehet az, hogy nem szereted a jelenlegi munkádat. Ezt egy másik gondolat követi, talán hasonló: megfogan benne, hogy szeretnél csinálni valami mást. Gondolkodsz a témán és hamarosan azon kapod magad, hogy elkezded keresni a lehetőségeket. Amikor kitartóan keresed a lehetőségeket, rejtélyes módon megtalálod a megoldást is.

Hogyan változtasd meg a gondolataidat,  hogy hatékonyan elérd a céljaid? Az első lépés a szemléletmód megváltoztatása. Nézd meg ezt: “Gyorsító technikák céljaid hatékony eléréséhez” című útmutatót.

3.Gondolataink többsége egyszerűen negatív

Talán  meglepődve veszed tudomásul, hogy a kutatók határozottan állítják a következőt: a gondolatok többsége, amelyet egy átlagember elméjében felmerülnek, valójában negatív gondolatok. A becslések szerint minden egyes személynek körülbelül hatvanezer gondolata születik meg naponta. A gondolatok erejéből adódóan a pozitív gondolatok számának már kis növekedése is jelentős hatást gyakorol az eredményeid minőségére.

4.Képes vagy megállítani az elméd negatív gondolkodási folyamatait

A feladat nem az, hogy megállítsd a negatív gondolkodást. Ez nem lehetséges,  a tapasztalataimból merítve határozottan állítom. A feladat az, hogy tudatosítsd a negatív gondolatait ,illetve azok első megjelenését. Ekkor már képes leszel a negatív gondolatait csökkentésére. Erőszakkal nem állíthatók meg, mindig vissza -és vissza térnek.

5.A legtöbb probléma a negatív gondolkodással kezdődik

Van mód a gondolkodási hibák azonosítására és megváltoztatására. Az egyén, a maga módján értelmezi az eseményeket, dolgozza fel a külső információkat,  nem is beszélve arról hogy az információk nagy része tévhiedelmeken alapul. Az igaznak vélt, hamis információk működtetik  az életünket, ami rendkívül veszélyes. Problémát jelent, amikor robotszerűen, automatikusan azonosulunk egy éppen felmerülő negatív gondolattal.

6.Nem kell elfogadni a negatív gondolataidat

Amikor tudatosságot viszel a gondolat folyamataidba, hirtelen megnyílik a kapu arra, hogy el döntsd, vajon egy éppen felmerülő negatív gondolat előre viszi az életed vagy sem. Amikor a negatív gondolkodáson rajtakapod magad, képes leszel megvizsgálni a gondolataidat. Ez semmiképp nem arról szól, hogy minden csodálatos, és minden negatív gondolatot szükséges átalakítani .Ez egy reálisabb szemlélet kialakításáról szól, amely az objektivitás irányába visz, ezzel együtt egy  sikeresebb élet felé.

7.Az eseményekhez való helyes hozzáállás fontosabb, mint maguk az események

A sikeres emberek arra koncentrálnak, arra fókuszálnak, amit irányítani képesek. Egyszerűen elfogadják, hogy vannak olyan események, amelyeket  nem tudnak irányítani, de az adott eseménnyel kapcsolatban meg tudják változtatni a hozzáállásukat.

Egy példa:  ha valaki kritikával illet téged az ösztön lényed azonnal megszólal.  A kritika rosszul eshet, akár igaz akár hamis. Gondolkodhatsz másképp is:  talán van igazság a kritikában, és őszintén megvizsgálhatod. Az őszinte önvizsgálat lehetőséget ad arra, hogy fejlődj.  Talán a kritika rossz szándékból jön, és az is lehet hogy hamis. Haragudhatsz az illetőre, de értékelheted úgy is, hogy miért vennéd a szívedre mások gyengeségét, rossz akaratát.  A hozzáállás átalakításával, ilyenformán kijössz az ördögi körből, és egy kis gyakorlás után már nem bosszantanak mások véleményei. Nem tudják a hangulatodat, rezgésszintedet lehúzni.  Az energiaszinted csak növekszik, amely az életed minden területén megmutatkozik majd.

Összefoglalva:

A gondolatok rendkívül erősek, jóval, de jóval erősebbek annál, mind amennyre legtöbben gonduljuk. A negatív gondolatoknak romboló hatása van az életed minőségére. Amennyiben felül tudsz kerekedni a negatív gondolatokon, az befolyásolja a döntéseid, az egészséged, a kapcsolataid, és bármit amit szeretnél elérni. Már egy kicsi fejlődés is nagymértékben tudja befolyásolni életed minőségét, boldogság szintedet. Az első és legfontosabb lépés az ,hogy légy tisztában a saját gondolataiddal. Ha észreveszel egy negatív gondolatot, ami felmerül az elmédben, egyszerűen csak nyugtázd: “ igen ,igen,  most felmerült egy kellemetlen gondolat.”

Ha azt veszed észre, hogy a negatív gondolatok szinte állandóan ismétlődnek, abban az esetben bele kell tenni egy kis munkát. Örömmel fogod észrevenni, hogy egyre kevesebb negatív gondolattal kell szembenézni,  amitől a rezgésszinted,energiaszintet csodálatos javulásnak indul.

Számtalanszor tapasztaltam már és magam is meglepődve vettem észre, hogy a gondolatok ereje egyszerűen nem elhanyagolható,  sőt a legkiválóbb módszer egy energikus, jobb élethez.

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg a barátaiddal!

Shares