Barion Pixel

7 figyelmeztető  jel, hogy a szervezet méregtelenítése már nem halogatható tovább

Valószínűleg hallottad már, hogy a szervezet méregtelenítése óriási egészségügyi előnyökkel járhat. Ez igaz. A méregtelenítés (amely működik) segíthet a szervezetnek megszabadulni a káros toxinoktól, mint a peszticidek, a nehézfémek és az illékony szerves vegyületek (VOC).Normál körülmények között ezek a toxinok lassan felhalmozódnak a szövetekben. Ha nem méregtelenítünk rendszeresen, a toxinok annyira felhalmozódhatnak, hogy komoly egészségügyi problémákat okoznak.Azért, hogy elkerüld ezeket a problémákat az életkor előrehaladtával, olvasd át a figyelmeztető jelek listáját, amely megmutatja, hogy sürgős méregtelenítésre van szükséged vagy sem.

1.Állandó fáradtság

Az állandó fáradtság az életed minden aspektusát érinti.Ha a fáradtságot a szervezetben felhalmozódott toxinok okozzák, nincs az a módszer, ami megszüntetheti azt.Nem számít, mennyi kávét iszol vagy mennyit alszol, mégis  teljesen kimerültnek érezheted magad.A lényeg: ha nem foglalkozol a fáradtság  valódi okaival, akkor az továbbra is fennmarad.Szerencsére van néhány jó hírem. A tudományos vizsgálatok arra mutatnak rá, ha megtisztítjuk a szervezetünket a toxinoktól, jelentősen javíthatjuk  az energiaszintünket.Egy esettanulmány például az energiaszint javulását állapította meg, amikor a higanyt eltávolították a testből (1). Egyéb bizonyítékok arra utalnak, hogy a toxinok (például a peszticidek)  fáradtságot okozhatnak (2).

Ez azt jelenti, hogy a szervezetben lévő toxinok megszabadulása hatékony módja a fáradtság elleni harcnak.

2.Autoimmun problémák

Ha a szövetekben túl sok toxin van, az autoimmun problémákat is okozhat. Más szóval, a szervezet  immunrendszere megtámadja a gazdatestet.

Az autoimmun problémák olyan tüneteket okozhatnak, mint:

  • Fájdalmas ízületek és izmok
  • Bőrkiütések
  • Fáradtság
  • Hőemelkedés (3)

A bizonyítékok arra utalnak, hogy a nehézfémek, mint a kadmium és a higany képesek autoimmun reakciókat kiváltani a testben (4).

Egy másik tanulmány, amelyet Dr. Christine G. Parks vezetett, kiderült, hogy a peszticidek növelhetik az autoimmun betegségek kockázatát, mint például a lupusz és a rheumatoid arthritis (5).

3.Bőr problémák

Egy másik gyakori jel, hogy a szervezet túlterhelt a toxinokkal, a bőr problémák. Ide tartozik a pattanások, a száraz bőr, a kiütések és a bőrviszketés.

A bőr problémák bosszantóak, és komolyan befolyásolhatják az önbecsülést.

A bőrproblémák markáns jelzője annak, hogy a toxinok károsítják a szervezetet. A  bőr a szervezet első védelmi vonala, ami jelzi, hogy valami baj van a testedben (6).

4.Koncentrációs problémák

Talán észrevetted, hogy régebben sokkal jobban tudtál összpontosítani? Ha így van

lehet, hogy a méreganyagok testben való jelenléte akadályozza a koncentrációt.

A kutatások szerint, már egy alacsony szintű peszticid felhalmozódás a testben jelentősen csökkentheti a koncentrációs képességet és károsíthatja az általános kognitív funkciókat (7).

Más tanulmányok azt mondják, hogy a különböző gyógyszerkészítmények az elme kognitív működésének a hanyatlását okozhatja.

A jól megtervezett méregtelenítő kúra  segíthet, hogy a máj megbírkózzon ezekkel az elme működését akadályozó, koncentrációs nehézséget okozó  toxinok semlegesítésében.

5.Gyakori fejfájás

A fejfájás ugyanúgy, mint a fáradtság,  számos egészségügyi probléma tünete.

Ha kizárod az egyéb gyakori okokat, mint például a rossz testtartás vagy az élelmiszer-érzékenység okozta izomfeszültség, lehetséges, hogy a fejfájást toxinok okozhatják.

Egy tanulmány Törökországban például azt állapította meg, hogy azok a személyek, akiknek a testükben magasabb a nehézfémek koncentrációja, jelentősen több fejfájást és migrént tapasztalnak (8).

Fejfájást nemcsak a nehézfémek okozhatnak. A Penn State College of Agricultural Sciences szerint fejfájást okozhat több mint 12 különböző, széles körben  használt peszticid 

6. Testsúly problémák

Talán a legmeglepőbb jel, amikor szükség lehet  az alapos méregtelenítésre a fogyási problémák esetén.

Természetesen nem tagadható, hogy a bélbaktériumok, a megfelelő életmód, és az étkezési szokások sokat jelentenek a súlyproblémákkal kapcsolatban.

De ha megtettél már mindent, hogy lefogyj, és még mindig nem sikerült, érdemes megfontolni egy komplex tisztítókúrát.

Sok toxin valójában obezogén, vagyis növelik a súlygyarapodást.

Számos tanulmány látott napvilágot, amelyek szerint a  peszticidek, a nehézfémek, BPA(műanyagból származik, tartalmazzák a népszerű, palackozott ásványvizek), ftalátok és számtalan egyéb környezeti toxin felelős a  jelentős súlygyarapodásért (10) (11).

7. Alvási problémák

Becslések szerint 50-70 millió amerikainak van alvási problémája.  (12). És ez egyre

rosszabb.

Ennek oka az elektronika használata, a tévénézés vagy a lefekvés előtti közvetlen étkezés. Egyre több bizonyíték van arra, hogy a toxinok a probléma részét képezhetik.

Amikor a nehézfémek, mint például az ólom vagy a higany beépülnek a szervezetbe, megnehezíthetik az alvást, álmatlanságot okozhatnak.

Tehát, ha alvási problémáid vannak, a méregtelenítés lehet egy fontos lépés a nyugodt alváshoz.

Összefoglalva:

Ha tapasztalod a felsorolt tünetek valamelyikét, akkor erősen fontold meg egy jól megtervezett, tudományos alapokra helyezett komplex tisztítókúra alkalmazását.

Földünk, a közvetlen környezetünk egyre szennyezettebb.Egyelőre nincs remény a változásra. Amit azonban megváltoztathatunk, az a méreganyagokkal szembeni védelem. A lista alapján eldöntheted, hogy  szükséges-e számodra a méregtelenítés vagy sem.

Egy próbát mindenképpen megér. Íme az 1 napos tisztítókúra. Javaslom a kipróbálását, hogy megérezd, hogy egy ilyen rövid kúrára a tested hogyan reagál.

TÖLTSD LE A TUDATALATTI PROGRAMOZÁSA ÚTMUTATÓT

 

- A leggyorsabb út a vágyak megvalósításához

- A hagyományok és a kvantumfizika által igazolva

- Ne engedd át másoknak az életed irányítását

- Programozd a saját elmédet

Sikeresen letöltés!

TÖLTSD LE A TUDATOS TEREMTÉS ÚTMUTATÓT

 

A MODERN IDŐK TUDATOS TEREMTÉSE

- A régi módszerek már elavultak

- Több, mint a vonzás törvénye

- Gyorsan elsajátítható módszerek

Sikeresen letöltés!

Kérlek add meg,

hová küldhetem az ingyenes

útmutatót!

Sikeres letöltés! A PDF a megadott email címedre megy!

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

MÉREGTELENÍTS 1 NAP ALATT-LETÖLTÉS

 

Kérlek add meg, hová küldhetem az ingyenes útmutatót!

You have Successfully Subscribed!

ÖNBIZALOMNÖVELŐ FORMULA

 

 Út az anyagi bőséghez

Sikeresen letöltés!

ÚTMUTATÓ

LETÖLTÉS

 

 

A mindfulnessről olvashatunk számos könyvet, de amíg ki nem próbáljuk, mit is jelent pontosan csinálni( gyakorolni a meditációt, addig nem fogjuk pontosan tudni mi is az )

 

Sikeresen letöltés!

Ha tetszett a bejegyzés oszd meg a barátaiddal!

Shares